Ізраїльські вхідні двері RB doors

Ринок вхідних дверей в Україні швидко розширюється, з’являються нові виробники, більш вдосконалені конструктиви дверей, сучасні дизайнерські декори та багато іншого.

Щось застаріло, щось зараз актуально, а щось тільки починає користуватися попитом серед споживачів. Теж саме можна сказати й про таку продукцію, як вхідні двері. Мережа магазинів ЛоксМайстер вже більше 15 років, пропонує своїм клієнтам продукцію безпеки різних виробників, але особливого заслуговують Ізраїльські вхідні двері «RB doors».

Давайте розберемося чому ж вони відносяться до дверей які завжди актуальні?

Двері  «RB doors» комплектуються якісними замками моделі М265 виробництва компанії Mul-T-Lock з системою багатонаправленого замикання. Конструктив двері передбачає листи високоякісного оцинкованого металу з обох сторін які потім на вибір оклеюються у ПВХ плівку VINORIT або декоруються панелями МДФ.

 

 

 

 

 

 

 

 

При монтажі рама дверей бетонується та стає цілісним монолітом зі стіною, що додає додаткової безпеки у разі фізичного натиску на двері. Завдяки телескопічній нижній частині дверного полотна можливо виставити висоту дверей ідеально під проєм, що також впливає на безпеку. Двері  «RB doors» оснащені антизрізами у вигляді крюків з високоякісного титанового сплаву що виключає варіант відкривання шляхом зрізання петель,  які  у даних дверях мають функцію регульовання. Також двері «RB doors» мають модель, яка дозволяє встановлення без оздоблення декором на час ремонту і вже після всіх ремонтних робіт змонтувати декоративні панелі , що виключає можливість зіпсувати нові двері за час ремонту.

Якщо у вас залишились питання щодо вибору дверей чи замків звертайтесь до магазину ЛоксМайстер на Печерську , де вам нададуть повну консультацію та якісний сервіс.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *