ПАРИТЕТ – К

Сейфы Паритет-к

В залежності від потреб споживача розрізняють приватні, офісні та готельні сейфи. Для побутового та приватного призначення: вбудовані, зламостійкі, вогнетривкі та сейфи для зброї. Для корпоративного або офісного призначення ми готові запропонувати меблеві, офісні, канцелярсько-бухгалтерські шафи, картотеки, кешбокси та ключниці. Для банків - депозитні ячейки. Сейфи можуть бути укомплектовані різними замками: механічними (ключ), електронно-кодовими (клавіатура, магнітна картка) та механічно-кодовими (поворотний лімб).


ПАРИТЕТ-К  – відомий український виробник сейфів для банків і приватного сектору. Реновації, які нещодавно було проведено на виробництві разом із застосуванням лазерної порізки металлу, дозволяють випускати цілий ряд сейфів, що призначений для монтажу в меблях, офісного використання, монтажу в стінах. Лінійку сейфів ПАРИТЕТ-К розширено за рахунок сертифікованих зламостійких та вогнетривких сейфів.

Сейфи укомплектовані сертифікованими механічними та/або електронно-кодовими замками виробництва Німеччини та США.


Тому перш ніж купити сейф, слід визначитися з цілями, для яких він вам потрібен.

Сейф типу «офісна шафа» купують для зберігання документів, цінних паперів. Такий сейф призначений не лише для захисту документів від потрапляння у чужі руки, але і для їх збереження від псування.

Сейфи для зброї – тут назва говорить сама за себе. Такий сейф є необхідністю, якщо ви маєте стрілецьку та холодну зброю – і не лише з точки зору безпеки оточуючих, але і згідно з вимогами чинного законодавства.

Сейфи для дому – так зазвичай називають сейфи, що призначені для надійного зберігання дорогоцінних речей (золота, прикрас), грошей, векселів тощо. Сейф даного типу класифікується за декількома критеріями: способом монтажу (підлоговому, стінного, меблевого), класом зламостійкості, розмірами, вагою та призначенням (вогнестійкі та зламостійкі). Сейф для дому може обладнуватись різноманітними механізмами замикання – кодовим, електромеханічним , циліндровим або сувальдним замком. Нині сейф можна обладнати і інноваційною системою Knock N'Lock (кнок лок) або Дятел, що працює на основі унікальної патентованої технології передачі акустичного сигналу, який неможливо зісканувати або перехопити.

Сейф - будь це сейф для зброї, сейф для дому чи офісна шафа – є засобом для безпеки Ваших речей. А безпеку, як відомо, слід завжди довіряти професіоналам.

Купити сейф краще за все у спеціалізованому магазині. У мережі Локсмайстер фахівці з безпеки допоможуть купити сейф для зброї, сейф для дому або сейф для офісу, який відповідатиме Вашим вимогам. У наших магазинах Ви оберете сейф високої якості вітчизняного або іноземного виробництва, який пройшов сертифікацію відповідно до європейських стандартів.