Сервіс та перекодування замків, циліндрів

перекодування замків

Серед безлічі послуг, які надає мережа магазинів з монтажем "ЛоксМайстер"  особливо відокремлюється послуга ПЕРЕКОДУВАННЯ ЗАМКІВ.  Ми можемо перекодувати: циліндри, врізні замки, висячі замки, накладні замки, замки для спеціального обладнання  та навіть автомобільні замки-блокіратори. Телефонуйте, або тисніть на кнопку!


Перекодування або перепрограмування замку - операція по зміні коду замку (керуючого механізму), яка забезпечує скасування старого коду та встановлення нового. Змінюються елементи замку (циліндра) і старими ключами вже не можна відкрити ваш замок (циліндр). Елементами можуть бути як змінний секретний блок (нуклео), або кодовані частини циліндра. Це залежить від системи замку: сувальдна або циліндрична.
Перепрограмування замку - перехід на новий комплект ключів. Замок залишається колишнім, але з новими ключами. Це дозволить Вам заощадити свої власні кошти і час. Замки можна перекодувати необмежену кількість разів. Це дозволяє не змінювати дорогі та надійні замки (циліндри), зберігаючи при цьому необхідну конфіденційність і ступінь секретності.
Після перекодування старі ключі вже не підійдуть до вашого замку ( циліндру), що дозволить запобігти доступу в приміщення небажаним особам. Перекодування замку вимагає менше витрат, ніж повна заміна механізму і застосовується у разі крадіжки або втрати ключів.
До сервісних послуг наших магазинів входить також послуга збирання циліндрів на базі Modular (модуляр), яка дозволяє при вас оперативно зібрати необхідний розмір циліндра. Всі переваги даної послуги можна побачити в наступному відеоролику:
Перегляньте також наші поради та приклади нашої роботи: