Головна

Про мережу


МЕРЕЖА МАГАЗИНІВ ЛОКСМАЙСТЕР ПРАЦЮЄ!

Шановні клієнти!

Мережа магазинів Локсмайстер дбає про безпеку та здоров'я своїх клієнтів.

Наші магазини надають послуги зі встановлення та заміни замкової продукції на виїзді, а також здійснють сервіс і наточку ключів безпосередньо за адресами розташування.

Якщо вам не потрібна послуга з монтажу ми можемо зробити доставку вибраної продукції або відправити її перевізником. Телефонуйте та пишіть.

Перевагами співпраці з нами є: продаж товарів з ПДВ, або без ПДВ; можливість швидкої поставки продукції із-за кордону, під спецзамовлення, від виробника.

ЗДОРОВ’Я ТА БЕЗПЕКИ ВАМ!

Мережа магазинів із мoнтажем "ЛоксМайстер" працює на ринку України з 2001 року. 7 локсмайстер-центрів, розташованих у 6 містах ( Київ: Печерськ, Поділ, Одеса, Львів, Дніпро, Чернівці, Івано-Франківськ), продають, встановлюють та обслуговують продукцію безпеки по всій Україні: від невеликих селищ до столичних супероб’єктів.

"ЛоксМайстер" – це бездоганний сервіс!

Наша команда фахівців допоможе обрати найкращі замки, циліндри, двері, дотягувачі саме для Ваших потреб, якісно змонтують і відремонтують Ваші засоби безпеки, а також розкриють їхні можливості для контролю доступу.

Ми постійно розвиваємо спектр послуг. Для нас важливо, щоб українці навіть у невеликих містах відчували європейській рівень обслуговування та мали змогу захисти себе і своє майно. Ми хочемо, щоб кожна оселя або офіс в будь-якому куточку України були захищені за всіми міжнародним стандартам.

В мережі магазинів ви можете замовити такі послуги:

Ми є членами Української Локмайстер Федерації, що в свою чергу входить до Європейської Локсмайстер Федерації – вони гарантують та контролюють високу якість послуг та товарів.

У магазинах "ЛоксМайстер" представлений асортиментний ряд понад 20 провідних світових виробників продукції безпеки, серед яких: MUL-T-LOCK, ABLOY, ROSTEX, RYOBI, RB-DOORSROSSLARE,  NEMEF SANTOS, VIRO, DISECVEGA, SLIDYS, ПАРИТЕТ-К іх всеохоплюючий підхід до розробки і випуску нового продукту, завжди гарантує високу якість та надійність.

Ми просуваємо найпередовіші технології в галузі безпеки, нашим принципом роботи є щоденний розвиток, комплексний підхід та робота тільки з перевіреними виробниками, що давно зарекомендували себе на світовому рівні.

Наша команда – наша гордість: ми інвестуємо у професійних локсмайстрів, проводячи навчання, в тому числі за кордоном, на заводах виробників.

Наші клієнти – наші друзі:  ми цінуємо й поважаємо довіру кожного клієнта. Ми в постійному діалозі, оперативно реагуємо на звернення, шукаємо індивідуальний підхід до потреб кожного клієнта.

Найкраща у світі продукція безпеки, розумні ціни, європейський сервіс, доброзичливість персоналу та відкритість компанії – це все мережа магазинів із монтажем "ЛоксМайстер".

 

Наші майстри обслуговують:

Київ та Київську область, Львів та Львівську область, Одесу та Одеську область, Дніпро та Дніпропетровську область, Чернівці та Чернівецьку область, Івано-Франківськ та Івано-Франківську область.