Компанія Mul-T-Lock Ltd. ( “Мультилок”, Ізраїль), заснована в 1973 році, є світовим лідером в розробці, виробництві високосекретних ключових циліндрів, замків і супутньої продукції для комерційних, промислових об’єктів, приватних будинків і квартир. Mul-T-Lock – це більш ніж сорокарічний досвід інноваційних розробок і понад 500 міжнародних патентів, зареєстрованих по всьому світу на циліндри, врізні і навісні замки, електронні рішення, а так само верстати і машини для нарізки ключів. Понад 100 мільйонів користувачів продукції Mul-T-Lock можуть отримати сервісну підтримку в 20 тис. Авторизованих центрів на 5 континентах, в більш ніж 70 країнах світу. Mul-T-Lock є членом групи компаній ASSA Abloy – світового лідера в розробці і виробництві замкової продукції, комплексних систем доступу і забезпечення безпеки. Вся продукція Mul-T-Lock повністю відповідає міжнародним і українським стандартам, включаючи ISO 9001/2000, UL, CEN, VDS, SKG, CPC і A2P. Всі процеси в компанії так само відповідають ISO 14001, міжнародним стандартам охорони навколишнього середовища (Environmental Management System і SI 18001), безпеки праці та охорони здоров’я (OHSAS).

Замкові циліндри

Компанія Mul-T-Lock виготовляє замкові циліндри різних довжин та симетрій, різних кольорів, двосторонні, односторонні, з тумблером та в системі ключ/ключ. Вони мають повне сервісне обслуговування в мережі ЛоксМайстер – виготовлення додаткових ключів, систем «Світлофор» та «VIP», об’єднання циліндрів і замків у систему «Один ключ» і «Майстер-ключ», маркування ключів та циліндрів, гарантійне та післягарантійне сервісне обслуговування.

У 2021 році, було впроваджено ребрендинг ключових платформ:

MT5®+ → MTL800

Interactive+ → MTL600

Classic Pro → MTL400

У виготовленні замкових циліндрів (серцевин, личинок) використовуються тільки високоякісні матеріали, які гарантують довготривалу роботу циліндра.

MTL800 / MT5®+

Замкові циліндри (личинки) MTL800 / MT5®+ (мультилок MTL800 / MT5®+) – це новий революційний рівень безпеки, зносостійкості, надійності, секретності та комфорту від всесвітньовідомого ізраїльського виробника.

 

Детальніше

– Країна-виробник: Ізраїль
– Циліндри класу Extra Security
– Патентована технологія «Подвійний телескопічний пін»
– Патентований ключ (дія патенту до 2025 року)
– Три незалежних механізми блокування:
– 10 телескопічних пінів;
– «finger»
-піни додатково блокують бокову запірну планку;
– Альфа-пружина – унікальний інтерактивний елемент ключа
– Захист від висвердлювання забезпечує «antidrilling» пластина та титанові стержні
– Абсолютний захист від зламу методом бампінга, відмикання відмичками та від несанкціонованого дублювання ключа
– Широкий асортимент довжин та симетрій
– Варіанти: односторонній та двосторонній, ключ-ключ та ключ-тумблер, з язичком або шестернею – Обробка корпуса: нікель сатин
– Обробка тумблера: нікель сатин, латунь, антична бронза, нерж. сталь матова, латунь матова, фарба чорна, хром полірований.
– Комплектація – 3 ключі та кодова картка
– Опції: – системи 3in1 «Світлофор» та VIP; – SynerKey™ – механічний ключ, що має вбудований транспондер для побудови системи електронно-механічного контролю доступу
– Кількість кодових комбінацій – понад 150 000 000
– Підсилений ХР-пластиною корпус
– Виготовлення систем «Один ключ» та «Майстер-ключ»
– Персональна кодова картка із записом комбінації ключа на магнітній стрічці
– Двосторонній ключ зі спеціальним інтерактивним елементом (Альфа-пружина), нарізкою для телескопічних пінів та нарізкою – «змійкою» для пінів запірної планки
– Виготовлення ключа тільки за наявності кодової картки
Циліндр MUL-T-LOCK® MT5® DIN HALF - односторонній, ключ

Циліндр MTL800 / MT5®+ DIN HALF - односторонній, ключ

Ціна від: 3 254,40 грн. з ПДВ

Має широке застосування в технічних приміщеннях, системах Антипаніка. Там де функція відкривання закривання приміщення потрібна лише з одної сторони.

Циліндр MUL-T-LOCK® MT5® Двосторонній, ключ-ключ.

Циліндр MTL800 / MT5®+ Двосторонній, ключ-ключ.

Ціна від: 4 144,80 грн. з ПДВ

Рекомендується для використання в складських приміщеннях, оптових базах, торговельних точках,  котеджах, приватному секторі, перших поверхах житлових будинків. Також систему ключ-ключ рекомендується встановлювати, якщо на дверях встановлено один замок.

Циліндр MUL-T-LOCK® MT5® Двосторонній, ключ-тумблер.

Циліндр MTL800 / MT5®+ Двосторонній, ключ-тумблер.

Ціна від: 4 264,80 грн. з ПДВ

Система ключ-тумблер застосовується для зручності користування додатковим замком з середини приміщення. В разі, якщо до об’єкту є можливість проникнення через вікна рекомендується використовувати систему ключ-ключ, щоб виключити можливість виходу з приміщення через двері.

Детальніше

Секрет MTL800 / MT5®+ (мультилок MTL800 / MT5®+) однаково якісно забезпечать безпеку і у приватному будинку, і на корпоративному об’єкті.
Інноваційна розробка ізраїльського виробництва MTL800 / MT5®+ (мальтилокMTL800 / MT5®+) має високий рівень секретності та захист від фізичних та механічних впливів завдяки поєднанню системи телескопічних пінів, новітнього інтерактивного елементу та запірної планки, яка, в свою чергу, блокується ще п’ятьма боковими пінами секрету. Аби циліндр MTL800 / MT5®+ (мультилок MTL800 / MT5®+) почав взаємодіяти з ключем, необхідно розблокувати одночасно внутрішні та зовнішні телескопічні піни та бокові піни запірної планки. Після побудови пінів до єдиної лінії циліндровий механізм MTL800 / MT5®+ (мультилок MTL800 /  MT5®+) буде працювати.
Криптостійкість ключа MTL800 / MT5®+ (мальтилок MTL800 / MT5®+) підвищується завдяки інтеграції декількох замикаючих механізмів. Замковий циліндр MTL800 / MT5®+ (мультилок MTL800 / MT5®+) має 1,5 млн кодових комбінацій, завдяки чому метод підбору ключа стає повністю неможливим.
Кожен комплект MTL800 / MT5®+ (мальтилок MTL800 / MT5®+) має кодову карту власника з магнітною полосою. Виготовити дублікат ключа можна лише в авторизованому сервісному центрі на спеціальному обладнанні , попередньо зчитавши інформацію з цієї картки. Таким чином повністю унеможливлюється несанкціоноване дублювання ключа до циліндра MTL 800 / MT5®+ (мультилок MTL800 / MT5®+).
личинки MUL-T-LOCK® MT5®

Три незалежні механізми блокування:

1. Альфа-пружина – унікальний інтерактивний елемент ключа
2. 10 телескопічних пінів
3. «Finger»-піни – додаткове блокування бокової запірної планки
На базі личинки MTL800 / MT5®+ (мальтилок MTL800 / MT5®+) складаються ключі з інтегрованим у головку безконтактним транспондером (чіпом), завдяки чому отримується система електронно-механічного контролю доступу MUL-T-LOCK® SynerKey (мультилок сінеркей).
Для замкового циліндру MTL800 / MT5®+ (мультилок MTL800 / MT5®+) можливі такі опції, як застосування системи «Світлофор» та VIP. Перша у разі необхідності дає змогу власнику самостійно перекодувати циліндр при втраті або крадіжці ключа MTL800 / MT5®+ (мультилок MTL800 / MT5®+) . Друга передбачає зміну «монтажного» ключа – наприклад, коли йде ремонт, будівельники користуються першим ключем, який потім самостійно перекодовується власником під комбінацію іншого ключа – ключа власника, після чого перший ключ «монтажний» MTL800 / MT5®+ (мальтилок MTL800 / MT5®+) не може відмикати двері.
Замкові серцевини та замки MTL800 / MT5®+ (мультилок MTL800 / MT5®+ ) мають широкі можливості для об’єднання у системи «Один ключ» та «Майстер-ключ».

MTL800 / МТ5®+ SynerKey™MUL‑T‑LOCK® МТ5®+ SynerKey™

Ключ MTL800 / МТ5®+ SynerKey™ з інтегрованим у головку ключа безконтактним транспондером забезпечує користувачеві зручність завдяки користуванню ключем як для відчинення механічних замків та циліндрів MTL800 / МТ5®+, так і дверей, обладнаних електронними пристроями контролю доступу на безконтактних картках. Тип транспондеру: безконтактний RFID EM-MARINE 125 кГц (сумісний з контролерами ROSSLARE®), безконтактний RFID MIFARE 13,56 МГц (сумісний зі зчитувачами MIFARE).

 

MTL800 / МТ5®+ CLIQ®

MTL800 / МТ5®CLIQ® – система електронномеханічного контролю доступу, що поєднує в одному продукті механічну частину на базі циліндра MTL800 / МТ5®+ та електронну систему авторизації прав доступу. Ключі містять елементи живлення та мікросхему. У циліндрі крім механічної частини вмонтовано мікросхему та пристрій блокування на базі мініатюрного електромотора.

Детальніше

– Ідентифікація, обмін інформацією, перевірка авторизації між ключем та циліндром CLIQ здійснюється за протоколом 3 DES (Triple DES), який гарантує надвисокий рівень безпеки обміну даними.
– Ультимативний захист ключа від клонування та несанкціонованого виготовлення. Кожний виготовлений ключ заноситься до спеціального реєстру та має свій унікальний номер в системі.
– Додаткові ключі виготовляють лише в Авторизованих точках продажу CLIQ та при наявності паспорту циліндра.
– Можливість встановлювати час доступу користувачам у приміщення. Права доступу ключів із технологією CLIQ можна змінювати безкінечну кількість разів.
– В разі втрати ключа його достатньо видалити із пам`яті циліндру із відповідним записом в системі навіть без механічного перекодування циліндрів.
– Можливість отримати аудит подій як із замка так і з ключа в разі необхідності. Це означає що власник циліндра зможе замовити послуги зі зчитування журналу подій у системі. Кожний контакт ключа із замком чи циліндром фіксуються у журналі, який окремо зберігається як у ключах, так і в циліндрах CLIQ (Клік).
– Захист від свердління забезпечують титанові стержні.
– Живлення знаходиться в голові ключа. Використовується стандартний елемент типу CR2032.
– Робочий діапазон температур: від -20°C до +70°C
– Захист від пилу та вологи: ІР 55
– Широкий асортимент довжин та симетрій
– Варіанти: односторонній та двосторонній, ключ-ключ та ключ-тумблер, з язичком або шестернею – Обробка корпуса: нікель сатин
– Обробка тумблера: нікель сатин, латунь, антична бронза, нерж. сталь матова, латунь матова, фарба чорна, хром полірований.
– КЛЮЧІ В КОМПЛЕКТ ЦИЛІНДРУ НЕ ВХОДЯТЬ !!!!! Кількість ключів комплектується індивідуально, відповідно до замовлення.
Циліндр MUL-T-LOCK® MUL-T-LOCK® МТ5®+ CLIQ® Двосторонній, ключ-ключ

Циліндр MTL800 / МТ5®+ CLIQ® Двосторонній, ключ-ключ

Ціна від: 9 680,40 грн. з ПДВ

Рекомендується для використання в складських приміщеннях, оптових базах, торговельних точках,  котеджах, приватному секторі, перших поверхах житлових будинків. Також систему ключ-ключ рекомендується встановлювати, якщо на дверях встановлено один замок.

Циліндр MUL-T-LOCK® MUL-T-LOCK® МТ5®+ CLIQ® Двосторонній, ключ-тумблер

Циліндр MTL800 / МТ5®+ CLIQ® Двосторонній, ключ-тумблер

Ціна від: 10 006,80 грн. з ПДВ

Система ключ-тумблер застосовується для зручності користування додатковим замком з середини приміщення.

Ключ MUL-T-LOCK *MT5+ 1KEY CLIQ.

Ключ MTL800 / MT5+ 1KEY CLIQ.

Ціна: 2 000,40 грн. з ПДВ

Електромеханічний ключ, що  використовується разом з циліндрами та замками MUL-T-LOCK із технологією  CLIQ. Можливість надавати доступ за визначеним розкладом.

Детальніше


MTL800 / МТ5®+ SynerCLIQ®MUL‑T‑LOCK® МТ5®+ SynerCLIQ®

MTL800 / МТ5®+ SynerCLIQ® – ключ MTL800 / МТ5®+ CLIQ® з інтегрованим у головку ключа безконтактним транспордером. Таке поєднання дає унікальну можливість одним ключем відмикати механічні замки та циліндри, електронно-механічні системи контролю доступу MTL800 / МТ5®+ CLIQ®та електронні пристрої на безконтактних картках.


Сертифіковано Trezor Test за EN 1303 за найвищими класами секретності, зносостійкості, стійкості до зламу, корозії та впливу температур.

Сертифікат якості: ISO 9001. Продукцію сертифіковано за європейськими стандартами

MTL600 / Interactive +

Циліндри (серцевини) MTL600 / Interactive + це циліндри найвищого ступеня безпеки та можуть використовуватися з будь-якими европрофільними циліндровими замками. Циліндри MTL600 / (мультилок) Interactive+ призначені для вхідних дверей. Деталі механізму виконані з високоякісних матеріалів, що гарантує довгу та надійну роботу циліндра в будь-яких умовах.

Детальніше

– Країна-виробник: Ізраїль
– Циліндри (личинки) класу High Security
– Патентована технологія «Подвійний телескопічний пін»
– Запатентовані рухомий елемент у ключі та ребристий плуг
– Захист від висвердлювання забезпечують титанові стержні та загартований пін
– Абсолютний захист від зламу методом бампінга, відмикання відмичками
– Практично неможливе несанкціоноване дублювання ключа
– Кількість кодових комбінацій – 168 000 000
– Підсилений ХР-пластиною корпус
– Виготовлення систем «Один ключ» та «Майстер-ключ»
– Персональна кодова картка із записом комбінації ключа на магнітній стрічці
– Двосторонній патентований ключ з інтерактивним елементом та нарізкою для телескопічних пінів
– Виготовлення ключа тільки за наявності кодової картки
– Широкий асортимент довжин та симетрій
– Варіанти: односторонній та двосторонній, ключ-ключ та ключ-тумблер, з язичком або шестернею
– Обробка корпуса: нікель сатин, латунь
– Обробка тумблера: нікель сатин, латунь, антична бронза, нерж. сталь матова, латунь матова, фарба чорна, хром полірований.
– Комплектація – 3 ключі та кодова картка
Опції:
– системи 3in1 «Світлофор» та VIP;
– SynerKey™ – механічний ключ, що має вбудований транспондер для побудови системи електронно-механічного контролю доступу. Тип транспондеру: безконтактний RFID EM-MARINE 125 кГц (сумісний з контролерами ROSSLARE®), безконтактний RFID MIFARE 13,56 МГц (сумісний зі зчитувачами MIFARE)
Циліндр MUL-T- LOCK® Interactive + DIN HALF - односторонній, ключ.

Циліндр MTL600 / Interactive + DIN HALF - односторонній, ключ.

Ціна від: 2 412,00 грн. з ПДВ

Має широке застосування в технічних приміщеннях, системах Антипаніка. Там де функція відкривання закривання приміщення потрібна лише з одної сторони.

Циліндр MUL-T- LOCK® Interactive + Двосторонній, ключ-ключ.

Циліндр MTL600 / Interactive + Двосторонній, ключ-ключ.

Ціна від: 3 048,00 грн. з ПДВ

Рекомендується для використання в складських приміщеннях, оптових базах, торговельних точках,  котеджах, приватному секторі, перших поверхах житлових будинків. Також систему ключ-ключ рекомендується встановлювати, якщо на дверях встановлено один замок.

Циліндр MUL-T- LOCK® Interactive + Двосторонній, ключ-тумблер.

Циліндр MTL600 / Interactive + Двосторонній, ключ-тумблер.

Ціна від: 3 168, 00 грн з ПДВ

Система ключ-тумблер застосовується для зручності користування  додатковим замком з середини приміщення. В разі, якщо до об’єкту є можливість проникнення через вікна рекомендується використовувати систему ключ-ключ, щоб виключити можливість виходу з приміщення через двері.

Детальніше

Циліндрична патентована система класу Extra Protected High Security MTL600 / Interactive+ містить багаторічний досвід розробки.
Плоский двосторонній ключ MTL600 / Interactive+ з патентованим профілем і новим інтерактивним елементом для високого рівня захисту від несанкціонованого дублювання. Циліндр оснащений додатковим OVI-піном особливої форми для збільшення секретності.

Принципові переваги личинки замка MTL600 / Interactive+

Система «Майстер-ключ» основується на базі механічних замкових циліндрів.
Система «Майстер-ключ» застосовується як в приватних будинках, так і в офісах, або на базі величезних промислових підприємств. Ця платформа дозволяє спроектувати систему таким чином, що один ключ буде відкривати як двері будинку, так і двері офісу. Основною перевагою системи «Майстер-ключ» є її висока надійність і гнучкість в організації розмежування доступу.

Система MTL600 / Interactive+ «Один ключ»

Абсолютно будь-який продукт MUL-T-LOCK® (мультилок) може бути об’єднаний в систему «Один ключ». Дана система дозволяє використовувати один ключ для відкривання різних типів замків, наприклад: – врізні – накладні – висячі – замки для меблів та обладнання
Система «Один ключ» може або входити в наявну майстер-систему, або бути її частиною, або використовуватися паралельно з нею.

MTL600 / Interactive+ FleX Control

Циліндри FleX Control (флекс контроль) дозволяють контролювати доступ в приміщення з простотою використання механічного рішення. Колірне кодування дозволить ідентифікувати рівень доступу, будь це приватний або промисловий об’єкт. З кожним циліндром FleX Control поставляється набір з чотирьох позначених кольоровими мітками ключів. – Немає необхідності встановлювати заново циліндр або вилучати всі ключі для заборони доступу. – Немає необхідності в додаткових замках, які часто встановлюються для забезпечення контролю доступу.
Висока надійність і перевірені на практиці рішення від Mul-T-Lock® High Security захистять людей, приміщення та власність.

MTL600 / Interactive+ система VIP

Ця система ефективна для захисту від несанкціонованого дублювання ключів. До комплекту входять 5-ть ключів, два з яких – монтажні, а також кодова картка користувача. Монтування замка здійснюється з використанням «монтажних» ключів. Після завершення інсталяції, господар може самостійно скасувати доступ «монтажних» ключів.
Розповідаючи про переваги MTL600 / Interactive+ неможливо не згадати про революційну систему CLIQ®.

MTL600 / Interactive+ CLIQ®

Личинка замка MTL600 / Interactive+ CLIQ® ( мультилок клік) – це поєднання електронного та механічного захисту. При використанні такого циліндра, двері захищені кодом механічної нарізки і електронним кодом, який записаний на чіпі транспондера.

Детальніше

– Ідентифікація, обмін інформацією, перевірка авторизації між ключем та циліндром CLIQ здійснюється за протоколом 3 DES (Triple DES), який гарантує надвисокий рівень безпеки обміну даними.
– Ультимативний захист ключа від клонування та несанкціонованого виготовлення. Кожний виготовлений ключ заноситься до спеціального реєстру та має свій унікальний номер в системі.
– Додаткові ключі виготовляють лише в Авторизованих точках продажу CLIQ та при наявності паспорту циліндра.
– Можливість встановлювати час доступу користувачам у приміщення. Права доступу ключів із технологією CLIQ можна змінювати безкінечну кількість разів.
– В разі втрати ключа його достатньо видалити із пам’яті циліндру із відповідним записом в системі навіть без механічного перекодування циліндрів.
– Можливість отримати аудит подій як із замка так і з ключа в разі необхідності. Це означає що власник циліндра зможе замовити послуги зі зчитування журналу подій у системі. Кожний контакт ключа із замком чи циліндром фіксуються у журналі, який окремо зберігається як у ключах, так і в циліндрах CLIQ (Клік).
– Захист від свердління забезпечують титанові стержні.
– Живлення знаходиться в голові ключа. Використовується стандартний елемент типу CR2032.
– Робочий діапазон температур: від -20°C до +70°C
– Захист від пилу та вологи: ІР 55

– Широкий асортимент довжин та симетрій
– Варіанти: односторонній та двосторонній, ключ-ключ та ключ-тумблер, з язичком або шестернею – Обробка корпуса: нікель сатин
– Обробка тумблера: нікель сатин, латунь, антична бронза, нерж. сталь матова, латунь матова, фарба чорна, хром полірований.
– КЛЮЧІ В КОМПЛЕКТ ЦИЛІНДРУ НЕ ВХОДЯТЬ !!!!! Кількість ключів комплектується індивідуально, відповідно до замовлення.
Циліндр MUL-T-LOCK® MT5® DIN HALF - односторонній, ключ

MTL600 / Interactive+ CLIQ® DIN HALF - односторонній, ключ.

Ціна від: 8 977,20 грн. з ПДВ

Має широке застосування в технічних приміщеннях, системах Антипаніка. Там де функція відкривання закривання приміщення потрібна лише з одної сторони.

Циліндр MUL-T-LOCK® MT5® Двосторонній, ключ-ключ.

Циліндр MTL600 / Interactive + CLIQ Двосторонній, ключ-ключ.

Ціна від: 9 680,40 грн. з ПДВ

Рекомендується для використання в складських приміщеннях, оптових базах, торговельних точках,  котеджах, приватному секторі, перших поверхах житлових будинків. Також систему ключ-ключ рекомендується встановлювати, якщо на дверях встановлено один замок.

Циліндр MUL-T-LOCK® MT5® Двосторонній, ключ-тумблер.

Циліндр MTL600 / Interactive + CLIQ Двосторонній, ключ-тумблер.

Ціна: 9 800,40 грн. з ПДВ

Система ключ-тумблер застосовується для зручності користування  додатковим замком з середини приміщення. В разі, якщо до об’єкту є можливість проникнення через вікна рекомендується використовувати систему ключ-ключ, щоб виключити можливість виходу з приміщення через двері.

Замкові циліндри MUL‑T‑LOCK® Interactive+ CLIQ®

Ключ MTL600 / Interactive+ CLIQ.

Ціна: 2 000,40 грн. з ПДВ

Електромеханічний ключ, що  використовується разом з циліндрами та замками MUL-T-LOCK із технологією  CLIQ. Можливість надавати доступ за визначеним розкладом.

 

Сертифіковано в Україні за 6 класом секретності, 6 класом зносостійкості, 2 класом тривкості до злому, класом С стійкості до корозії та впливу температур, що відповідає найжорсткішим вимогам стандарту ДСТУ EN1303:2004. Сертифікат №14945-06.


Сертифікат якості: ISO 9001. Продукцію сертифіковано за європейськими стандартами

MTL600 / Interactive+ ENTR®

Електромеханічний моторний циліндр Mul-T-LOCK® ENTRTM – це новітнє розумне рішення замикання, яке поєднує захист механічного циліндру Mul-T-LOCK® стандарту High Security зі зручністю та функціональністю новітніх електронних технологій.

Простий у монтажу, використанні та обслуговуванні, циліндр ENTRTM може бути встановлений замість звичайного механічного циліндру до вже існуючих дверних замків без будь яких доопрацювань та надає користувачу нові можливості щодо контролю доступу до своїх дверей без витрати зайвого часу та з мінімальними зусиллями. З використанням мобільного додатку ENTRTM, користувач може відмикати та замикати двері зі свого смартфону. Додатково, є можливість використання інших пристроїв доступу: пульту дистанційного керування, настінної кодової панелі або настінного сканеру відбитків пальцю – відповідно до власних потреб користувача.
Також технологія ENTR отримала функцію, яка полегшує її повсякденне використання. Раніше в контроллер з відбитками пальців можна було внести лише певне коло осіб, яким надавався безперешкодний доступ до приміщення. Тепер же такий доступ можна надавати залежно від часу доби і навіть дня тижня!

Детальніше

– Простий у монтажі – не потребує додаткових отворів та прокладання дротів
– Працює від акумулятора – не залежить від зовнішнього живлення
– Безпечний кодований бездротовий зв’язок між елементами системи
– Циліндр класу High Security MTL600 / Interactive+
– Розміри циліндру:
– Внутрішній: від 35 мм до 70 мм з кроком 5 мм
– Зовнішній: від 27 мм до 70 мм (стандартні розміри циліндрів Mul-T-LOCK®
– Комплектація: 2 ключі та кодова картка
– Пристрої керування: дистанційний пульт, настінна кодова панель або настінний сканер відбитків пальцю (залежно від комплектації)
– Країна-виробник: Ізраїль
– Обробка корпуса: нікель сатин
Замкові циліндри MUL‑T‑LOCK® Interactive+ ENTR®

Циліндр MTL600 / Interactive+ ENTR®

Ціна від: 3 655,20 грн. з ПДВ

Циліндр для використання із Електронним контролером MUL-T-LOCK ENTR. Має чіткий розподіл на внутрішню та зовнішню частини. Внутрішня частина має спеціальне кріплення для з’єднання із контролером. Зовнішня ключова частина на базі патентованої платформи MTL600 /  INTERACTIVE+ класу High Security

MTL400 / ClassicPro

Циліндр MUL-T-LOCK® ClassicPro та ключіЦиліндр MTL400 / ClassicPro  призначений для використання у якості механізму секрету сумісно із врізними механічними та електромеханічними замками металевих та дерев’яних вхідних, міжкімнатних та інших дверей. 

Детальніше

  • Країна-виробник: Ізраїль
  • Циліндр MTL400 / ClassicPRO має систему телескопічних пінів та новий, унікальний запатентований стальний пін.
  • Піновий циліндр класу High Security.
  • Технологія«Подвійний телескопічний пін»: 4телескопічних пінів, та спеціальний стальний пін, який слугує як додатковий захист від бампінгу. Запатентований ребристий плуг.
  • Надійно захищений від відкриття відмичками, бампінгу та підбору ключа.
  • Захист від свердління забезпечують титанові стержні.
  • Кількість кодових комбінацій 3 200 000.
  • Підсилений ХР-пластиною корпус
  • Обробка тумблера: нікель сатин, латунь, антична бронза, нерж. сталь матова, латунь матова, фарба чорна, хром полірований.
Опції:
  • Ситема «Майстер-Ключ»
  • Система «Один ключ».
  • Системи 3in1 «Світлофор» та VIP;
  • SynerKey™ – механічний ключ, що має вбудований транспондер для побудови системи електронно-механічного контролю доступу. Тип транспондеру: безконтактний RFID EM-MARINE 125 кГц (сумісний з контролерами ROSSLARE®), безконтактний RFID MIFARE 13,56 МГц (сумісний зі зчитувачами MIFARE)

Комплектація – 3 ключі та кодова картка

Циліндр MUL‑T‑LOCK® ClassicPro DIN HALF - односторонній, ключ

Циліндр MTL400 / ClassicPro DIN HALF - односторонній, ключ

Ціна від: 2 036,40 грн. з ПДВ

Має широке застосування в технічних приміщеннях, системах Антипаніка. Там де функція відкривання закривання приміщення потрібна лише з одної сторони.

Циліндр MUL‑T‑LOCK® ClassicPro Двосторонній, ключ-ключ

Циліндр MTL400 / ClassicPro Двосторонній, ключ-ключ

Ціна від: 2 449,20 грн. з ПДВ

Рекомендується для використання в складських приміщеннях, оптових базах, торговельних точках, котеджах, приватному секторі, перших поверхах житлових будинків. Також систему ключ-ключ рекомендується встановлювати, якщо на дверях встановлено один замок.

Циліндр MUL‑T‑LOCK® ClassicPro Двосторонній, ключ-тумблер

Циліндр MTL400 / ClassicPro Двосторонній, ключ-тумблер

Ціна від: 2 569,20 грн. з ПДВ

Система ключ-тумблер застосовується для зручності користування  додатковим замком з середини приміщення. В разі, якщо до об’єкту є можливість проникнення через вікна рекомендується використовувати систему ключ-ключ, щоб виключити можливість виходу з приміщення через двері.

Замкові циліндри MUL-T-LOCK® Classic

Личинки замка MUL-T-LOCK Classic (мультилок класік) належать до базової лінійки циліндрів виробництва MUL -T-LOCK (малтилок). На основі технології виготовлення MUL-T-LOCK Classic (мультилок класік) базуються інші моделі циліндрів ізраїльського бренду. MUL-T-LOCK Classic (малтилок класік) мають клас сектерності High Security.
Личинки замка MUL-T-LOCK Classic
– Країна-виробник: Ізраїль
– Секрет класу High Security
– Патентована технологія «Подвійний телескопічний пін»
– Запатентований ребристий плуг
– Захист від висвердлювання забезпечують титанові стержні та загартований пін
– Абсолютний захист від зламу методом бампінга, відмикання відмичками
– Кількість кодових комбінацій – 3 200 000
– Підсилений ХР-пластиною корпус
– Виготовлення систем «Один ключ» та «Майстер-ключ»
– Персональна кодова картка
– Двосторонній ключ з нарізкою для телескопічних пінів
– Виготовлення ключа тільки за наявності кодової картки
– Широкий асортимент довжин та симетрій
– Варіанти: односторонній та двосторонній, ключ-ключ та ключ-тумблер, з язичком або шестернею
– Обробка корпуса: нікель сатин, латунь
– Обробка тумблера: нікель сатин, латунь, антична бронза
Опції:
– системи 3in1 «Світлофор» та VIP;
– SynerKey™ – механічний ключ, що має вбудований транспондер для побудови системи електронно-механічного контролю доступу. Тип транспондеру: безконтактний RFID EM-MARINE 125 кГц (сумісний з контролерами ROSSLARE®), безконтактний RFID MIFARE 13,56 МГц (сумісний зі зчитувачами MIFARE) – Комплектація – 3 ключі та кодова картка
Ціна циліндру від: 2 056,80 грн. з ПДВ
У MUL-T-LOCK Classic (мультилок класік) застосована технологія «Подвійний телескопічний пін» («Double pin»), яка підвищує кількість математичних комбінацій личинки і дає змогу досягти надзвичайно високої стійкості до зламу та маніпуляцій. Двосторонній ключ MUL-T-LOCK Classic (мальтлок класік) з інтерактивним елементом та нарізкою для телескопічних пінів забезпечує більш ніж 3 мільйони можливих комбінацій.
Двосторонній ключ MUL-T-LOCK Classic (мальтлок класік) з інтерактивним елементом
1. Зовнішній пін тіла циліндра
2. Внутрішній пін тіла циліндра
3. Внутрішній пін плуга
4. Зовнішній пін плуга
5. Плуг
6. Тіло циліндра
Корпус MUL-T-LOCK Classic (мультилок класік) підсилено ХР-пластиною, яка не дає можливості переламати циліндр. Загартований пін та титанові стрижні замкового циліндра MUL-T-LOCK Classic (мультилок класік) забезпечують захист від свердлування.
Профіль ключа MUL-T-LOCK Classic (малтилок класик) захищений патентом. А це означає, що копіювання ключів можливе лише за наявності кодової картки користувача і тільки у авторизованих сервісних центрах обслуговування продукції MUL-T-LOCK (мальтилок).
На базі MUL-T-LOCK Classic (малтилок класік) можливе виготовлення систем «Один ключ» та «Майстер-ключ». Також доступними є системи 3in1 «Світлофор» та VIP. Завдяки своїй зручності, надійності та можливості мастеризації, замкові циліндри MUL-T-LOCK Classic (мультілок класик) широко застосовуються і у приватному, і у корпоративному секторі.
Виробництво MUL-T-LOCK Classic (малтилок класик) відповідають міжнародному стандарту якості ISO 9001.
В Україні циліндри пройшли добровільну сертифікацію за найвищими показниками вітчизняного стандарту – ДСТУ EN1303:2004, який розроблено на базі останніх європейських норм.

Сертифікат якості: ISO 9001. Продукцію сертифіковано за європейськими стандартами

Замкові циліндри MUL-T-LOCK® MUL-T-LOCK 7х7

Замковий циліндр MUL-T-LOCK 7х7 (мультилок 7х7) – безпека від провідного ізраїльського виробника за доступною для кожного ціною. Личинка замка MUL-T-LOCK 7х7 (мультлок сім на сім) має клас секретності Standard Security.

Замковий циліндр MUL-T-LOCK 7х7 – Країна-виробник: Ізраїль – Секрет класу Standard Security – Технологія «Одинарний пін» – Захист від розтину відмичками, профіль захищений – Захист від висвердлювання забезпечує посилений спеціальної форми пін – Кількість кодових комбінацій – 280 000 – Виготовлення невеликих і нескладних систем «Один ключ» та «Майстер-ключ» – Персональна кодова картка – Двосторонній ключ з нарізкою для семи одинарних пінів – Виготовлення ключа тільки при наявності кодової картки – Широкий асортимент довжин та симетрій – Варіанти: односторонній та двосторонній, ключ-ключ та ключ-тумблер, з язичком або шестернею – Обробка корпусу: комбінована – нікель сатин / латунь – Обробка тумблера: нікель сатин, латунь, антична бронза – Опція: SynerKey™ – механічний ключ, має вбудований транспондер для побудови системи електронно-механічного контролю доступу. Тип транспондера: безконтактний RFID EM-MARINE 125 кГц (сумісний з контролерами ROSSLARE®), безконтактний RFID MIFARE 13,56 МГц (сумісний з зчитувачами MIFARE) – Комплектація – 5 ключів та кодова картка

Акційна ціна циліндру від: 732,00 грн. з ПДВ

Кількість кодових комбінацій у замковому циліндрі MUL-T-LOCK 7х7 (мультлок сім на сім) становить 280 000. В основі MUL-T-LOCK 7х7 (мультлок сім на сім) – технологія „одинарний пін”, у яку закладено сім пінів шести розмірів. В MUL-T-LOCK 7х7 (мультилок 7х7) інтегровано пару сталевих пінів: нижній та верхній грибовидної форми для захисту від свердлування.Пін грибовидної форми додатково захищає від маніпуляцій.
Матеріал виготовлення корпусу, пінів та плуга в MUL-T-LOCK 7х7 (мультлок) – латунь.
MUL-T-LOCK 7х7 (мультлок сім на сім) має захищений профіль ключа.
1. Пін тіла циліндра
2. Пін плуга
3. Тіло циліндра
4. Плуг
MUL-T-LOCK 7х7 (мультлок сім на сім) має захищений профіль ключа. Двосторонній ключ з нарізкою для семи одинарних пінів для MUL-T-LOCK 7х7 (мультлок 7х7) можна виготовити лише за наявності кодової картки користувача в авторизованих сервісних центрах обслуговування продукції MUL-T-LOCK (мультлок). До комплекту циліндра MUL-T-LOCK 7х7 (малтилок 7х7) входить 5 ключів.
При порівнянні замкової серцевини MUL-T-LOCK 7х7 (малтилок сім на сім) з аналогами даної цінової групи, перший отримує абсолютне лідерство за низкою характеристик. Завдяки широкому асортименту довжин та симетрій можна легко обрати MUL-T-LOCK 7х7 (мультлок) саме до ваших вхідних дверей.
MUL-T-LOCK 7х7 (мультилок сім на сім), на рівні з іншими циліндрами виробництва MUL-T-LOCK (малтилок), можна об’єднувати у серійні системи Один ключ» і «Майстр-ключ».
Замковий циліндр MUL-T-LOCK 7х7 (мальтлок 7х7) захищений патентом до 2029 року. Виробництво циліндрів MUL-T-LOCK 7х7 (мультлок 7х7) сертифіковано згідно з вимогами стандарту ISO 9001.

MUL-T-LOCK® Integrator

Споживачам вже відома система циліндрів MUL-T-LOCK (мультилок) Interactive із патентованим ключем, яка є надійним захистом від його несанкціонованого копіювання. Нещодавно була презентована нова система, теж з патентованим ключем – Mul-T-Lock Integrator.

Система побудована на платформі циліндру 7х7, із застосуванням нових конструктивних рішень, що значно розширює можливості щодо побудови систем Майстер-ключ та захисні властивості виробу. На відміну від циліндрів 7х7, циліндри Mul-T-Lock Integrator мають захист від свердлування та за висновками фахівців з виготовлення ключів, завдяки застосуванню патентованого бланку ключа із нарізкою спеціальної форми, практично виключена можливість його копіювання.

Детальніше

  • Країна-виробник: Ізраїль
  • Піновий циліндр класу High Security на базі циліндрів 7х7
  • Широкий асортимент довжин та симетрій
  • Варіанти: односторонній та двосторонній, ключ-ключ та ключ-тумблер, з язичком або шестернею
  • Обробка корпуса: нікель сатин
  • Обробка тумблера: латунь матова, антична бронза, нікель сатин
  • Комплектація – 5 ключів та персональна кодова картка
Циліндр MUL‑T‑LOCK® Integrator Двосторонній, ключ-ключ

Циліндр MUL‑T‑LOCK® Integrator Двосторонній, ключ-ключ

Ціна від: 1 114,80 грн. з ПДВ

Рекомендується для використання в складських приміщеннях, оптових базах, торговельних точках,  котеджах, приватному секторі, перших поверхах житлових будинків. Також систему ключ-ключ рекомендується встановлювати, якщо на дверях встановлено один замок.

Циліндр MUL‑T‑LOCK® ClassicPro Двосторонній, ключ-тумблер.

Циліндр MTL400 / ClassicPro Двосторонній, ключ-тумблер.

Ціна від: 1 234,80 грн. з ПДВ

Система ключ-тумблер застосовується для зручності користування  додатковим замком з середини приміщення.

Детальніше

Кількість кодових комбінацій у замковому циліндрі MUL-T-LOCK Integrator становить 280 000. В основі MUL-T-LOCK Integrator (мультлок інтегратор) – технологія „одинарний пін”, у яку закладено шість пінів шести розмірів, та один спеціальний (подвійний) пін. В MUL-T-LOCK Integrator інтегровано пару сталевих пінів: нижній та верхній грибовидної форми для захисту від свердлування.Пін грибовидної форми додатково захищає від маніпуляцій.
Матеріал виготовлення корпусу, пінів та плуга в MUL-T-LOCK Integrator (мультлок) – латунь.
MUL-T-LOCK 7х7 (мультлок сім на сім) має захищений профіль ключа.
1. Пін тіла циліндра
2. Пін плуга
3. Тіло циліндра
4. Плуг
MUL-T-LOCK Integrator (мультилок інтегратор) має захищений профіль ключа. Двосторонній ключ можна виготовити лише за наявності кодової картки користувача в авторизованих сервісних центрах обслуговування продукції MUL-T-LOCK (мультилок). До комплекту циліндра MUL-T-LOCK Integrator (мультилок інтегратор) входить 5 ключів.
При порівнянні замкової серцевини MUL-T-LOCK Integrator (мультилок інтегратор) з аналогами даної цінової групи, перший отримує абсолютне лідерство за низкою характеристик. Завдяки широкому асортименту довжин та симетрій можна легко обрати MUL-T-LOCK Integrator (мультилок інтегратор) саме до ваших вхідних дверей.
Для Integrator, як і для інших циліндрових механізмів MUL-T-LOCK , доступна опція VIP Control а також об’єднання в серійні системи – Один ключ та Майстер-ключ. Система якості MUL-T-LOCK відповідає вимогам стандарту ISO 9001, що підтверджено сертифікатом SII (Ізраїль).

Технологія ENTR

Циліндр MTL600 / INTERACTIVE + ENTR: від 3 020,40 грн

Електронний контролер ENTR: 9 220,80 грн

Електронний зчитувач MUL-T-LOCK ENTR Touchpad: 2 811,60 грн

Електронний зчитувач MUL-T-LOCK ENTR Fingerprint: 6 309,60 грн

Пульт дистанційного керування MUL-T-LOCK ENTR: 1 171,20 грн

Мобільний зарядний пристрій MUL-T-LOCK ENTR : 3 039,60 грн

Система електромеханічна ENTR®

Технологія ENTR®Електромеханічний моторний циліндр MUL-T-LOCK® ENTR™— це інноваційне розумне рішення замикання, яке поєднує захист механічного циліндру MUL-T-LOCK® Interactive стандарту High Security зі зручністю та функціональністю новітніх електронних технологій «Smart Lock». Технологія ENTR™ надає можливість керувати замком за допомогою криптостійкого каналу зв’язку. Таким чином циліндр ENTR™ перетворює звичайні двері на «розумні». У користувача є багато способів, щоб розблокувати двері. Відчинити двері можна за допомогою смартфона, зчитувача відбитків пальців, кодової панелі або пульта дистанційного керування. Користувач може вибрати найзручнішу для нього опцію або будь-яку їх комбінацію.

Мобільний додаток для відмикання/замикання дверей та адміністрування прав доступу Додаток для смарфтонів ENTR®За допомогою мобільного додатку ENTR®trade користувач має можливість зачиняти та відчиняти двері зі смартфона або планшета за допомогою Bluetooth-технологій. Також користувач має можливість самостійно створювати віртуальні ключі для інших користувачів та надавати їм різні права користування. Замок працює від акумуляторної батареї і не залежить від зовнішнього живлення та кабелів. Про те, що замок потрібно зарядити, сигналізує контролер. Також інформацію про рівень заряду батареї можна побачити на смартфоні. В разі необхідності користувач завжди може відкрити двері механічним ключем. Безпеку механічного замикання забезпечує запатентований циліндр MTL600 / Interactive+  стандарту High Security.

Кодова сенсорна панель MUL-T-LOCK® ENTR™ TouchpadЗа допомогою настінної кодової сенсорної панелі користувач може відкривати двері. Панель може підтримувати до 20 користувачів, яких зручно додавати, змінювати та видаляти. Панель комутується з замком за допомогою бездротового каналу передачі даних, що не потребує прокладання кабелів і робить монтаж простим.

Панель зі сканером відбитків пальців  MUL-T-LOCK® ENTR™ Fingerprint Панель зі сканером відбитків пальців  MUL-T-LOCK® ENTR™ FingerprintЗа допомогою настінного сканеру відбитків пальців Fingerprint ENTR&trade користувач має можливість відкривати двері за допомогою відбитків пальців або кодової комбінації (від 4 до10 цифр). Сканер надає користувачу контроль, дозволяючи керувати авторизацією до 20 користувачів. Функціонал пристрою дозволяє швидко додавати, змінювати права та видаляти користувачів.

Пульт дистанційного керування MUL-T-LOCK® ENTR™ Пульт дистанційного керування MUL-T-LOCK® ENTR™Пульт дистанційного керування дозволяє відкривати та закривати двері як ззовні, так і зсередини приміщення. Система здатна підтримувати до 20 пультів. В разі втрати пульта його легко видалити з системи. Абсолютно всі двері з встановленим корпусом замка під циліндр EvroDin можуть бути обладнанні замком ENTR. При цьому немає необхідності в прокладанні дротів чи додаткової підготовки дверей. Достатньо просто зняти свій старий циліндр та встановити циліндр ENTR. Він може використовуватись як у вхідних дверях, так і у міжкімнатних.

Замки механічні МUL-Т-LOCK®

Механічний замок – є основним елементом замикання дверей. Основними вимогами до замків є секретність, стійкість до фізичних та інтелектуальних видів зламу, довговічність та зручність в експлуатації. При виборі замка слід звертати увагу на матеріал, з якого виготовляється корпус (його стійкість до механічного впливу та дії хімічних речовин), спрямованість замикання, можливість заміни його елементів та зручність в експлуатації.

Основні однонаправлені

Асортимент продукції цієї групи складається з габаритних замків з фіксацією дверного полотна у діапазоні від 8 до 15 точок. Замикання циліндровим або сувальдним механізмом. Є моделі, в яких поєднані декілька систем замикання. Сталеві ригелі, планка замку та основні виконуючі механізми. Замки зроблено в Італії за рахунок виробничих сил заводу Есеті, який наразі входить в групу компанії МUL-Т-LOCK® (Мултилок).

Замок врізний MUL-T-LOCK 1-WAY DIN 354M NC UNIV

Замок врізний MUL-T-LOCK 1-WAY DIN 354M NC UNIV

Ціна від: 693,60 грн. з ПДВ

Основний замок економ-серії під циліндр DIN. Країна-виробник: Ізраїль

Технічні характеристики: – Mіжцентрова відстань – 85 мм – BackSet – 60 мм – 3 ригелі 16 мм – Вихід ригелів – 34,5 мм – Реверсивна заскочка – Сторонність – універсальний (правий / лівий) – Торцева планка: обробка – нікель хром – Опція: зворотна планка

Замок врізний MUL-T-LOCK 1-WAY DIN 204S UNIV

Замок врізний MUL-T-LOCK 1-WAY DIN 204S UNIV

Ціна від: 445,20 грн. з ПДВ

Основний замок MUL-T-LOCK Sash Lock 204S економ-серії під циліндр DIN. Mіжцентрова відстань 85 мм. BackSet 45 мм. 3 ригелі Ø 12 мм. Вихід ригелів – 20 мм. Реверсивна заскочка. Сторонність – універсальний (правий/лівий). Торцева планка: обробка – нікель/ сяюча латунь.

Замок врізний MUL-T-LOCK 1-WAY DIN 790 PB UNIV

Замок врізний MUL-T-LOCK 1-WAY DIN 790 PB UNIV

Ціна від: 858,00 грн. з ПДВ

Основний замок Mul-T-Lock Sash Lock 7-ї серії має масивний ригель та реверсивну заскочку. Загартована вставка у ригелі для захисту від пиляння. Захисна загартована пластина механізму замка. Сумісний із захисною фурнітурою ROSTEX 3 та 4-го класу безпеки та іншою захисною фурнітурою стандарту DIN.

Замок врізний MUL-T-LOCK 1-WAY DIN 972/985/990 UNIV

Замок врізний MUL-T-LOCK 1-WAY DIN 972/985/990 UNIV

Ціна від: 1 021,20 грн. з ПДВ

Основний замок Mul-T-Lock Sash Lock 3-ї серії має захисну загартовану пластину механізму замка. Сумісний із захисною фурнітурою ROSTEX 3 та 4-го класу безпеки та іншою захисною фурнітурою стандарту DIN. Конструкцією корпусу замка Mul-T-Lock Sash Lock 3-ї серії передбачена можливість встановлення натискної ручки “під розетку” на стяжних гвинтах.

Основні багатонаправлені

Основні багатонаправлені замки, це замкові механізми які крім класичної, основної схеми закриття, (коли ригелі заходять в бік коробки двері). Також повинні мати спеціальні механізми для кріплення тяг, з допомогою яких відбувається замикання дверей в різних напрямках – окремо або комбіновано – це може бути напрямок вгору, в стіну, на підлогу. Для установки такого класу замків, вхідні двері повинні бути підготовлені, і мати можливість багатонаправленого замикання.

Замок врізний MUL-T-LOCK 3-WAY DIN 352R NC UNIV

Замок врізний MUL-T-LOCK 3-WAY DIN 352R NC UNIV

Ціна від: 873,60 грн. з ПДВ

Основний замок 3-направленого замикання MUL-T-LOCK 352R для металевих дверей.
Mіжцентрова відстань 85 мм.
BackSet 65 мм.
3 сталеві ригелі  Ø 16 мм.
Сторонність – універсальний (лівий/правий).
Комплектація: замок, зворотна планка.

Замок врізний MUL-T-LOCK 3-WAY DIN+DIN 415G CR

Замок врізний MUL-T-LOCK 3-WAY DIN+DIN 415G CR

Ціна від: 4 492,80 грн. з ПДВ

Замок із двома циліндрами. Оснащений двома самостійними системами закриття. Оригінальний механізм із шестернями для управління та координування ригелів. Завдяки спеціальній розробці , замикаючий механізм спрацьовує у 15 місцях.

Замок врізний MUL-T-LOCK 3-WAY DIN+DIN B-LOCK M CR UNIV

Ціна від: 5 493,60 грн. з ПДВ

Основний замок 3-направленого замикання MUL-T-LOCK. Замок з двома циліндровими системами замикання стандарту EuroDIN: нижній циліндрових механізм керує додатковим ригелем та блокує верхній циліндровий механізм.

Замок врізний MUL-T-LOCK 3-WAY DIN+DIN CEM30328 CR UNIV

Замок врізний MUL-T-LOCK 3-WAY DIN+DIN CEM30328 CR UNIV

Ціна від: 7 238,40 грн. з ПДВ

Основний замок 3-направленого замикання MUL-T-LOCK-ESETY CFM3. Замок з двома циліндровими системами замикання стандарту EuroDIN: нижній циліндрових механізм керує додатковим ригелем та блокує верхній циліндровий механізм.

Замок врізний MUL-T-LOCK 3-WAY DIN CTFCB1032800A CR UNIV L.O.G. w/o_SP

Замок врізний MUL-T-LOCK 3-WAY DIN CTFCB1032800A CR UNIV L.O.G. w/o_SP

Ціна від: 4 566,00 грн. з ПДВ

Основний замок 3-направленого замикання MUL-T-LOCK-ESETY CTFC під циліндр EuroDIN, CISA типу, з передньою планкою в комплекті.

Замок врізний MUL-T-LOCK 3-WAY DIN CTFMB1032800A CR UNIV L.O.G. w/o_SP

Замок врізний MUL-T-LOCK 3-WAY DIN CTFMB1032800A CR UNIV L.O.G. w/o_SP

Ціна від: 4 566,00 грн. з ПДВ

Основний замок 3-направленого замикання MUL-T-LOCK CTFMB під циліндр EuroDIN.  Mottura типа, з передньою планкою в комплекті.
«Тиха защіпка» – пластикова вставка в косому ригелі замка сприяє кращому ковзанню по зворотній планці та значно зменшує рівень шуму при зачинені дверей.

Замок врізний MUL-T-LOCK 3-WAY DIN+DIN CTM30328 CR UNIV L.O.G. w/o_SP

Замок врізний MUL-T-LOCK 3-WAY DIN CTFM01032800A CR UNIV L.O.G. w/o_SP

Ціна від: 4 566,00 грн. з ПДВ

Основний замок 3-направленого замикання MUL-T-LOCK-ESETY CTM1 під циліндр EuroDIN. СИСТЕМА БЛОКУВАННЯ МЕХАНІЗМУ ЗАМКА У ВИПАДКУ ВАНДАЛЬНОГО ЗЛАМУ ПРОТЕКТОРА L.O.G.- Lock Out Guardian.

Замок врізний MUL-T-LOCK 3-WAY MATRIX DFM10328M CR UNIV

Замок врізний MUL-T-LOCK 3-WAY DIN+DIN CTFM030328 CR UNIV L.O.G. w/o_SP

Ціна від: 7 238,40 грн. з ПДВ

Основний замок 3-направленого замикання MUL-T-LOCK-ESETY CFM3. Замок з двома циліндровими системами замикання стандарту EuroDIN: нижній циліндрових механізм керує додатковим ригелем та блокує верхній циліндровий механізм.

Замок врізний MUL-T-LOCK 3-WAY MATRIX+DIN DFM30328M CR UNIV

Замок врізний MUL-T-LOCK 3-WAY MATRIX DFM10328M CR UNIV

Ціна від: 5 030,40 грн. з ПДВ

Основний сувальдний замок 3-направленого замикання MUL-T-LOCK-ESETY Matrix DFM1. Патентований шестеренчастий механізм приводу ригелів. Легке перекодування у разі втрати ключа.

Замок врізний MUL-T-LOCK 3-WAY OMEGA OFMPB10328L/blue insert CR UNIV

Замок врізний MUL-T-LOCK 3-WAY MATRIX+DIN DFM30328M CR UNIV

Ціна від: 6 511,20 грн. з ПДВ

Основний замок 3-направленого замикання MUL-T-LOCK-ESETY Matrix DFM3 з двома системами замикання: циліндровий механізм стандарту EuroDIN керує додатковим ригелем та блокує «основний» сувальдний замок; патентований шестеренчастий сувальдний механізм приводу ригелів Matrix.

Замок врізний MUL-T-LOCK 3-WAY OMEGA OFMPA10328L CR UNIV

Ціна від: 7 699,20 грн. з ПДВ

Основний замок 3-направленого замикання MUL-T-LOCK Omega OFMPА1. Замок з унікальним патентованим механізмом Omega із розміщенням пінів у трьох площинах. Патентований шестеренчастий механізм приводу ригелів.

Замок врізний MUL-T-LOCK 3-WAY OMEGA OFMPB10328L/blue insert CR UNIV

Ціна від: 7 934,40 грн. з ПДВ

Основний замок 3-направленого замикання MUL-T-LOCK Omega OFMPВ1.
Замок з унікальним патентованим механізмом Omega із розміщенням пінів у трьох площинах. Патентований шестеренчастий механізм приводу ригелів.

Замок врізний MUL-T-LOCK 3-WAY OMEGA+DIN OFMPB30328L/blue insert CR UNIV

Замок врізний MUL-T-LOCK 3-WAY OMEGA+DIN OFMPB30328L/blue insert CR UNIV

Ціна від: 10 744,80 грн. з ПДВ

Основний замок 3-направленого замикання MUL-T-LOCK Omega OFMPB3 з двома системами замикання. MOTTURA типу
Унікальний патентований механізм Omega з розміщенням пінів у трьох площинах;

Замок врізний MUL-T-LOCK 4-WAY DIN M235/M267 CR UNIV

Замок врізний MUL-T-LOCK 4-WAY DIN M235/M267 CR UNIV

Ціна від: 1 808,40 грн. з ПДВ

Замок дуже зручно замикається ключом, достатньо лише одного оберту. При необхідності тягові механізми можна легко від’єднати від корпусу замку навіть у прикріпленому до дверей стані. Із замком використовується захисна фурнітура MUL-T-LOCK® та ROSTEX®, а також циліндр EuroDIN із шестернею.

Замок врізний MUL-T-LOCK 3-WAY DIN M265 CR UNIV

Замок врізний MUL-T-LOCK 3-WAY DIN M265 CR UNIV

Ціна від: 1 722,00 грн. з ПДВ

Замок дуже зручно замикається ключом, достатньо лише одного оберту. При необхідності тягові механізми можна легко від’єднати від корпусу замку навіть у прикріпленому до дверей стані. Із замком використовуються протектори системи EuroDIN, захисна фурнітура MUL-T-LOCK® або ROSTEX®

Замок врізний MUL-T-LOCK 4-WAY DIN M603 CR UNIV

Ціна від: 2 904,00 грн. з ПДВ

Основний замок 4-направленого замикання MUL-T-LOCK M603. Зручне замикання одним обертом ключа. Можливість від’єднання тяг при вмонтованому у двері замку. Застосовується з циліндром EuroDIN із шестернею та захисною фурнітурою MUL-T-LOCK або ROSTEX.

Додаткові

Замки Mul-T-Lock (Мултілок) мають широку лінійку моделей та розмірів додаткових замків залежно від задачі. Розповсюджене використання додаткових замків з тумблером (рукояткою) зсередини помешкання. Додаткові замки типу дедболт мають загартований сталевий ригель який входить в коробку на 25 мм, залежно від вартості замка в ньому присутні різні ступені складності ключа, захисту зовнішньої частини корпусу та різних типів обробки. МТЛ має додаткові замки, що застосовуються з циліндровим механізмом та броньованою накладкою і за своїми якостями нічим не відрізняються від основних.

Замок врізний MUL-T-LOCK 3-WAY DIN CTMA0328А01А CR UNIV L.O.G. w/o_SP

Замок врізний MUL-T-LOCK 3-WAY DIN CTMA0328А01А CR UNIV L.O.G. w/o_SP

Ціна від: 4 438,80 грн. з ПДВ

Додатковий замок 3-направленого замикання MUL-T-LOCK CТМA під циліндр EuroDIN. Можливість додаткового підсилення замка захисними пластинами з марганцевої сталі.

Замок врізний MUL-T-LOCK 3-WAY MATRIX DFMA0328M CR UNIV

Замок врізний MUL-T-LOCK 3-WAY MATRIX DFMA0328M CR UNIV

Ціна від: 4 807,20 грн. з ПДВ

Додатковий сувальдний замок 3-направленого замикання MUL-T-LOCK Matrix DFMА. Патентований шестеренчастий механізм приводу ригелів.

Замок врізний MUL-T-LOCK 1-WAY OMEGA EXAGON CR CHROME

Замок врізний MUL-T-LOCK 1-WAY OMEGA EXAGON CR CHROME

Ціна від: 7 700,40 грн. з ПДВ

Додатковий врізний замок в металеві або дерев’яні двері.
Замок з унікальним патентованим механізмом Omega із розміщенням пінів у трьох площинах. Патентований шестеренчастий механізм приводу ригелів.

Замок врізний MUL-T-LOCK 1-WAY DEAD_BOLT HERCULAR

Замок врізний MUL-T-LOCK 1-WAY DEAD_BOLT HERCULAR

Ціна від: 7 965,60 грн. з ПДВ

Додатковий замок підвищеної надійності Dead Bolt Hercular для вхідних металевих дверей. Сертифікований циліндр MTL600 / INTERACTIVE+. Корпус із загартованої сталі. BackSet, регулюється 60 або 70 мм.

Замок врізний MUL-T-LOCK 1-WAY DEAD_BOLT CRONUS

Замок врізний MUL-T-LOCK 1-WAY DEAD_BOLT CRONUS

Ціна від: 5 040,00 грн. з ПДВ

Додатковий замок MUL-T-LOCK Dead Bolt Cronus для вхідних металевих та дерев’яних дверей. Ключ-тумблер.
Сертифікований циліндр MTL600 / Interactive+.
BackSet регулюється 60 або 70 мм.

Замок врізний MUL-T-LOCK 1-WAY DEAD_BOLT DBM

Замок врізний MUL-T-LOCK 1-WAY DEAD_BOLT DBM

Ціна від: 4 406,40 грн. з ПДВ

Додатковий замок MUL-T-LOCK Dead Bolt DBM для вхідних металевих і дерев’яних дверей. Ключ-тумблер.
Сертифікований циліндр MUL-T-LOCK Classic.

Замок врізний MUL-T-LOCK 1-WAY СУВАЛЬДНИЙ 257 UNIV

Замок врізний MUL-T-LOCK 1-WAY СУВАЛЬДНИЙ 257 UNIV

Ціна від: 958,80 грн. з ПДВ

Замок сувальдного типу. Призначений для монтажу на металеві двері.
Надійний, міцний, зламостійкий, має 8 пластин секретності, впевнено захистить металеві вхідні двері від зламу.

Замок врізний MUL-T-LOCK 1-WAY DIN 352K NC UNIV

Замок врізний MUL-T-LOCK 1-WAY DIN 352K NC UNIV

Ціна від: 730,80 грн. з ПДВ

Додатковий  замок MUL-T-LOCK Dead Lock 352K економ-серії під циліндр типу DIN. Сумісний із захисним протектором MUL -T- LOCK SL3 .

Замок врізний MUL-T-LOCK 1-WAY DIN 353P NC

Замок врізний MUL-T-LOCK 1-WAY DIN 353P NC

Ціна від: 463,20 грн. з ПДВ

Додатковий замок MUL-T-LOCK Dead Lock 353P економ-серії під циліндр типу DIN. Сумісний із захисним протектором MUL-T-LOCK SL3. BackSet 60 мм. 3 ригелі Ø 16 мм. Вихід ригелів 34,5 мм. Сторонність – універсальний (правий / лівий). Торцева планка: обробка – нікель. Комплектація: замок, зворотна планка.

Профільні

Замок врізний MUL-T-LOCK DIN 726 UNIV

Замок врізний MUL-T-LOCK DIN 726 UNIV

Ціна від: 463,20 грн. з ПДВ

Основний замок MUL-T-LOCK Profile Lock 726 для профільних дверей під циліндр DIN. Сумісний з фурнітурою ROSTEX для профільних дверей.

Для обладнання та меблів

Замок врізний MUL-T-LOCK DIN 726 UNIV

Замок для обладнання та меблів

Ціна від: 1 713,60 грн. з ПДВ

Спеціальні замки для обладнання CAM використовуються в різних сферах. Ними закривають платіжні термінали, банкомати, ігрові автомати, торгівельне обладнання, депозітарії, вітрини, шафи тощо.
Такі замки можуть бути різних розмірів та на різних ключових платформах. Можуть бути в системах «Один ключ» та «Майстер ключ».

Замки для комерційних автомобілів та контейнерів

Спеціальні додаткові замки для замикання дверей вантажних відсіків комерційних автомобілів встановлюються з метою уникнення можливих крадіжок вантажу в момент відсутності водія-експедитора. Встановлюються на розпашні задні двері та на розсувні бокові.
Такі замки можуть бути на різних ключових платформах. Можуть бути в системах «Один ключ» та «Майстер ключ».

Замок MUL-T-LOCK для комерційних автомобілів та контейнерів

Замок MUL-T-LOCK для комерційних автомобілів та контейнерів

Ціна від: 3 859,20 грн. з ПДВ

Інноваційний замок панцирного типу для надійного замикання задніх та бокових дверей будь-якого комерційного автомобіля. Забезпечує високу безпеку та захист майна, яке знаходиться у вантажному відсіку автомобіля.

Детальніше

Технічні характеристики:
– Корпус замка вироблений з спеціального сплаву, який використовується в аерокосмічної промисловості. Має підвищену міцність у поєднанні з невеликою вагою (не призводить до провисання дверей)
– Підвищений захист від силового зламу
– Циліндр Mul-T-Lock® стандарту High Security (Classic)
– Стійкість до маніпулювання (відмичок), свердлування та бампінгу
– Замикання замка: без ключа (натисканням на циліндровий механізм)
– Розміри (Д х В х Г), мм: 155 х 60 х 30:
– Вага замка (разом з елементами кріплення): 795 г,

Висячі замки. Навіси.

Висячі замки MUL-T-LOCK® протягом довгого періоду часу демонструють свою конкурентоздатність на ринку засобів безпечного замикання та захисту майна. Завдяки своїм якісним характеристикам та надійності у експлуатації, навісні замки MUL-T-LOCK® отримують високі оцінки експертів та найкращі відгуки користувачів. Замки пройшли випробування у екстремальних умовах та придатні до використання за будь-яких кліматичних умов та погодних явищ. Виготовлені з міцних корозостійких металів, висячі замки MUL-T-LOCK® захищені від потрапляння вологи, бруду, забезпечують надійний захист від відкриття відмичками, бампінгу та підбору ключа. Навісні замки MUL-T-LOCK® – це довговічність, міцність та високий ступінь довіри. Основні переваги та якісні характеристики: Міцний матеріал Корпус замків MUL-T-LOCK® виготовлений із сталі, чавуну або латуні. У сплавах дужок використовується бор, що зміцнює виріб. Механізм Відсутність пружин забезпечують захист від бруду та вологи. Спеціальні розробки конструкторів дозволяють після закриття надійно заховувати корпус замку у навісах. Можливість використання секретних механізмів різного ступеню складності та секретності. Оптимальна комплектація.

Висячий замок із ковзною дужкою MUL-T-LOCK® SBNE12

Висячий замок із ковзною дужкою MUL-T-LOCK® SBNE12

Ціна від: 3 603,60 грн. з ПДВ

Замок з найвищою стійкістю до спроб злому за допомогою відмичок, свердлінню та бампінгу. Клас безпеки Extra High Security, загального призначення. Можливість побудови системи Майстер-ключ та Один ключ. Країна виробник: Ізраїль

Замок підвищеної безпеки з ковзною дужкою MUL-T-LOCK® SBNE10

Замок підвищеної безпеки з ковзною дужкою MUL-T-LOCK® SBNE10

Ціна від: 3 210,00 грн. з ПДВ

Клас безпеки High Security, замок для загального застосування. Можливість побудови системи Майстер-ключ та Один ключ.
Країна виробник: Ізраїль
Замок висячий MUL-T-LOCK® NE8G / NЕ10G

Замок висячий MUL-T-LOCK® NE8G / NЕ10G

Ціна від: 2 478,00 грн. з ПДВ

Клас безпеки High Security, замок загального застосування. Можливість побудови системи Майстер-ключ та Один ключ.
Країна виробник: Ізраїль

Замок висячий MUL-T-LOCK® NE10L / NE12L / NЕ14L

Замок висячий MUL-T-LOCK® NE10L / NE12L / NЕ14L

Ціна від: 3 434,40 грн. з ПДВ

Клас безпеки Extra High Security, навісний замок загального призначення. Можливість побудови системи Майстер-ключ та Один ключ. Країна виробник: Ізраїль

Замок висячий MUL-T-LOCK® NE10H / NE12Н / NЕ14Н

Замок висячий MUL-T-LOCK® NE10H / NE12Н / NЕ14Н

Ціна від: 3 579,60 грн. з ПДВ

Клас безпеки Extra High Security, навісний замок загального застосування. Універсальний навісний замок з захисним протектором дужки для трейлерів, шаф, трансформаторних підстанцій, воріт, гаражів і т.д. Можливість побудови системи Майстер-ключ та Один ключ.

Замок навісний (висячий) підвищеної безпеки з ковзною дужкою MUL-T-LOCK® SLID (SBE)

Замок навісний (висячий) підвищеної безпеки з ковзною дужкою MUL-T-LOCK® SLID (SBE)

Ціна від: 8 658,00 грн. з ПДВ

Висячий замок MUL-T-LOCK SLID (SBE) підвищеної безпеки з ковзною дужкою.
Матеріал: корпус-загартована сталь, дужка-загартована сталь із вмістом бору.

Універсальний висячий (навісний) замок MUL-T-LOCK® G47 / G55

Універсальний висячий (навісний) замок MUL-T-LOCK® G47 / G55

Ціна від: 1 760,40 грн. з ПДВ

Виготовлений із латуні. Успішно використовується для трейлерів, трансформаторних підстанцій, воріт, шаф, гаражів і т.д. Виробництво: Ізраїль

Універсальний (навісний) висячий замок MUL-T-LOCK® G47P / G55P

Універсальний (навісний) висячий замок MUL-T-LOCK® G47P / G55P

Ціна від: 2 082,00 грн. з ПДВ

Виготовлений із латуні. Універсальний замок, захищений протектором дужки.
Використовується для зачинення трейлерів, шаф, трансформаторних підстанцій, воріт, гаражів і т.д. Виробництво: Ізраїль

Висячий (навісний) замок підвищеної безпеки MUL-T-LOCK® М10/М13/М16

Висячий (навісний) замок підвищеної безпеки MUL-T-LOCK® М10/М13/М16

Ціна від: 3 014,40 грн. з ПДВ

Використовується з метою забезпечення максимальної безпеки зберігання вантажів та товарів. Застосовується для зачинення сейфів, гаражів, контейнерів, вагонів товарних потягів, складських приміщень и т.д. Виробництво: Ізраїль

Захисні навіси MUL-T-LOCK® HASP 10 / 13 / 16

Захисні навіси MUL-T-LOCK® HASP 10 / 13 / 16

Ціна від: 1 506,00 грн. з ПДВ

Призначені для захисту висячих замків MUL-T-LOCK® С-серії. Виробництво: Ізраїль

Замок навісний (висячий) підвищеної безпеки спеціальної форми з ковзною дужкою MUL-T-LOCK® Hockey Puck

Замок навісний (висячий) підвищеної безпеки спеціальної форми з ковзною дужкою MUL-T-LOCK® Hockey Puck

Ціна від: 3 753,60 грн. з ПДВ

Замок MUL-T-LOCK Hockey Puck підвищенної безпеки спеціальної форми з ковзною дужкою. Матеріал: корпус-загартована сталь, дужка-загартована сталь з вмістом бору.

Інтегрований з протектором замок навісний (висячий) підвищеної безпеки MUL-T-LOCK® Hasp Lock

Навіси MUL-T-LOCK® Hockey Puck

Ціна від: 1 105,20 грн. з ПДВ

Спеціальний захисний навіс для застосування з замком MUL-T-LOCK Hockey Puck. Виключає доступ до корпусу замка. Матеріал: сталь. Обробка: срібляста порошкова фарба.

Навіси MUL-T-LOCK® Hockey Puck

Інтегрований з протектором замок навісний (висячий) підвищеної безпеки MUL-T-LOCK® Hasp Lock

Ціна від: 5 548,80 грн. з ПДВ

Інтегрований з протектором замок підвищеної безпеки MUL-T-LOCK Hasp Lock. Відсутня будь-яка деталь, що відокремлюється. Матеріал: корпус-загартована сталь, дужка- загартована сталь із вмістом бору.

Інтегрований з протектором замок навісний (висячий) підвищеної безпеки MUL-T-LOCK ® Hasp Lock DIAMOND

Ціна від: 6 321,60 грн. з ПДВ

Корпус з нержавіючої сталі, що є більш міцним і надійним. Екологічно безпечніший, має високу атмосферостійкість. Нова конструкція відмінно працює при низьких температурах та в умовах підвищеної забрудненості. Запірний стрижень із загартованої сталі та хромонікелевим покриттям. Виготовлений на базі циліндру MUL-T-LOCK ClassicPRO , що має захист від висвердлювання.

Захисна фурнітура до основних замків

Фурнітура захисна MUL-T-LOCK PLATINUM SH300

Фурнітура захисна MUL-T-LOCK PLATINUM SH300

Ціна від: 3 351,60 грн. з ПДВ

Фурнітура захисна SH300/PLATINUM до замків MUL-T-LOCK M265, 267, 603, MPL212, MPL214 для вхідних металевих дверей  товщиною 50-55мм з можливістю подовження до 95мм (комплекти подовження замовляються окремо).

Детальніше

З-й клас безпеки. Матеріал: сталь. Плата, що захищає корпус замка. Загартований протектор циліндра із захистом від висвердлювання. В комплекті йде змінна вставка для регулювання міжосьової відстані. Обробка латунь полірована, нікель сатин, нікель хром

Захисна фурнітура MUL-T-LOCK (мультилок) для основних замків призначена для встановлення на металеві вхідні двері із замками багатоспямованого замикання. Захисна фурнітура MUL-T-LOCK (мультилок) для основних замків пропонується з фіксованою та з натискною ручкою.

Захисна фурнітура MUL-T-LOCK (мультилок) для основних замків представлена у мережі Локсмайстер моделями MUL-T-LOCK Standard (мультилок стандард), MUL-T-LOCK Platinum (мультилок платинум), MUL-T-LOCK Gold Medal (мультилок голд медал), MUL-T-LOCK Elliptical (мультилок елиптикал). Кожна із представлених моделей захисної фурнітури має плату для захисту корпусу замка та загартований протектор циліндра, який перешкоджає ваднальному та інтелектуальному впливу на секретну частину в замках вхідних дверей.
Ергономічна та приємна на дотик – захисна фурнітура MUL-T-LOCK (мультилок) для основних замків стане огранічним доповненням безпеки та стилю у ваших вхідних дверях.
Кожна з моделей захисної фурнітури MUL-T-LOCK (мультилок) має лаконічний дизайн, який відмінно підкреслить стиль та декор вхідних дверей. Виробник MUL-T-LOCK (мультилок) постійно дбає про удосконалення як і рівня безпеки виробів, так і про оновлення їх дизайну. Тому поруч з традиційними та улюбленими споживачами моделями фурнітури, MUL-T-LOCK (мультилок) пропонує нові варіанти обробок.
Захисна фурнітура MUL-T-LOCK (мультилок) для основних замків – це стильна безпека ваших вхідних дверей.
Кольорові варіації теплих та холодних відтінків, з блиском та матових, дають змогу обрати найбільш прийнятний варіант.

Слід звернути увагу на необхідність професійного монтажу захисної фурнітури. Від правильності її встановлення залежить і зручність, і рівень безпеки, і довготривалість експлуатації. У мережі Локсмайстер фахівці охоче допоможуть обрати та встановити обрану захисну фурнітуру MUL-T-LOCK (мультилок) для основних замків.

Захисні протектори

Протектор захисний SL3

Протектор захисний SL3

Ціна від: 850,80 грн. з ПДВ

Захисний загартований протектор до циліндрів стандарту DIN. Застосовують з основними та додатковими замками.
3-й клас безпеки. Матеріал: загартована сталь. Кріплення – болти М8. Циліндр входить в броненакладку на 7,5мм..
Обробка латунь полірована, бронза антична, нікель сатин, неіржавіюча сталь матова, хром полірований.

Детальніше

Захисні протектори MUL-T-LOCK (мультилок) призначені для захисту замкового циліндра від спроб зламу. Протектори захисні MUL -T-LOCK (мультилок) можна встановлювати для запобігання несанкціонованому відкриттю основних та додаткових замків стандарту DIN, що встановлені у зовнішніх дверях промислових та приватних приміщень. Броненакладки MUL-T-LOCK (мультилок) – оптимальне рішення для основних замків, які встановлюються з роздільними ручками.

Захисні протектори MUL-T-LOCK (мультилок) сертифіковані за європейськими стандартами. Третій клас безпеки запропонованих броненакладок MUL-T-LOCK (мультилок) забезпечує високу стійкість до зламу різними методами. Протектори захисні MUL-T-LOCK (мультилок) виготовляються із загартованої сталі. Варіанти обробок дають змогу обрати кольорове рішення броненакладок MUL-T-LOCK (мультилок) для будь-який вхідних дверей. Захисні протектори MUL-T-LOCK (мультилок) мають лаконічний дизайн, який ефектно доповнить вхідні двері у стилі модерн і хай тек. Броненаклаки відмінно поєднаються з дверями, оздобленими порошковою фарбою, ПВХ-покриттям або простими елегантними декоративними накладками.
Продукція безпеки від виробника MUL-T-LOCK (мультилок) славиться своєю надійністю і високою безпекою. Репутація компанії, як і репутація всього ряду продукції, підтверджується мільйонами споживачів у десятках країнах світу.

Ключі Mul-t-lock®

Мережа магазинів ЛоксМайстер® має потужні сервісні центри, оснащені оригінальним обладнанням для виготовлення ключів та є авторизованими сервісними центрами MUL-T-LOCK® (мультилок) (Ізраїль).

Тому саме до нас слід звертатись, щоб виготовити дублікати патентованих ключів за кодовою карткою до замків та циліндрів наступних ключових платформ MTL800 / MT5+, MTL600 / Interactive+, MTL400 / ClassicPRO, Classic, Integrator, 7×7, Matrix, Omega.

  • MTL800 / MT5+ – 750,00 грн., 
  • MTL600 / Interactive+ – 499,20 грн., 
  • MTL400 / ClassicPRO – 399,60 грн.,
  • MUL-T-LOCK® Classic – 300,00 грн.,
  • MUL-T-LOCK® Integrator – 349,20 грн., 
  • MUL-T-LOCK® 7×7 – 249,60 грн., 
  • MUL-T-LOCK® Matrix – 499,20 грн., 
  • MUL-T-LOCK® Omega – 900,00 грн.
  • CONSTRUCT – 600,00 грн.

Згідно до вимог безпеки рекомендується заміна коду замкової продукції кожні 3 роки. Сервісні центри ЛоксМайстер® пропонують перекодування циліндрів MUL-T-LOCK® із заміною на новий комплект ключів з карткою. Крім того, можливе замовлення циліндрів MUL-T-LOCK® у системах «Світлофор» та «VIP», які дають можливість у разі необхідності самостійно їх перекодовувати.

Детальніше.

Сейф MUL-T-LOCK для ключів TRAKA21

Ціна від: 111 163,20 грн. з ПДВ

Незважаючи на зростаючу технологічність засобів комерційної безпеки, контроль за механічними ключами, як і раніше, залишається слабкою ланкою систем захисту. Адже саме ключі надають доступ до приміщень та обладнання, що і робить їх одним з найцінніших активів.

Для забезпечення надійного контролю  та відстеження місця розташування ключів мережа магазинів «ЛоксМайстер» пропонує просте, ефективне і економічне рішення від провідного світового виробника продукції безпеки – компанії MUL-T-LOCK® – інтелектуальну систему управління ключами Traka21.
MUL-T-LOCK® Traka21 – це досконала та сучасна автономна система контролю механічних ключів та зв’язок ключів. Вона поєднує в собі інноваційну технологію радіочастотної ідентифікації (RFID), повний аудит подій та легке адміністрування. MUL-T-LOCK® Traka21 забезпечує підприємство сучасним та доступним за ціною засобом контролю та збереження, розрахованим на 21 ключ.
Застосування Traka21 не лише попереджає потрапляння ключа поза межі об’єкту, але й мінімізує ризики, пов’язані з «людським фактором». Наприклад, втратою ключа, його крадіжки або несанкціонованого дублювання.
База даних MUL-T-LOCK® Traka21 розрахована на 1000 користувачів, що легко охоплює штат малих та середніх підприємств – філій банків, промислових підприємств, торгових центрів, магазинів, автосалонів тощо.
Вхід до системи Traka21 відбувається за допомогою персонального коду. Кожному користувачу необхідно ввести свій унікальний код для отримання доступу до ключів. Всі коди унікальні та не можуть повторюватись. Кожний ключ в системі Traka21 індивідуально блокується в своїй комірці, що попереджає неконтрольоване використання механічних ключів та ймовірний зрив важливих бізнес-операцій через відсутність потрібного ключа у певний момент. Після авторизації користувач зможе взяти з боксу лише дозволені ключі, які система для зручності підсвітить зеленим світлодіодом. Неможливо взяти недозволений ключ непомітно, адже всі ключі кріпляться до брелока iFob за допомогою спеціальних металевих кілець, які оснащені одноразовим замком. Непомітно зняти ключ з кільця без його руйнування неможливо. MUL-T-LOCK® Traka21 забезпечує також ефективний аналіз подій, оскільки дані про події та звіти можуть бути переглянуті безпосередньо на екрані або експортовані до USB-накопичувача в форматі Exсel-файлу.
 MUL-T-LOCK® Traka21  забезпечує наступні переваги:
► Доступ в систему за кодом;
► Можливість надання індивідуальних прав доступу для кожного окремого користувача, включаючи права адміністратора;
► Доступ здійснюється відповідно до наданих прав;
► Зручне управління та аналіз;
► Кольорове табло та світлові індикатори забезпечують зручне інформування користувачів щодо доступних операцій.
Інтелектуальна система управління ключами MUL-T-LOCK® Traka21 у поєднанні з системою Майстер-ключ на базі високобезпечних замків та циліндрів MUL-T-LOCK®  та ABLOY® – це найкраще рішення для Вашого бізнесу!

 

Важливо і те, що окрім продажу, фахівці мережі магазинів «ЛоксМайстер» забезпечують оперативне та якісне сервісне обслуговування та ремонт продукції, ефективно вирішуючи усі питання!

Відеовічко MUL-T-LOCK GOTU

Ціна від: 4 922,40 грн. з ПДВ

Відеовічко MUL-T-LOCK GOTUТаке цифрове відеоочко дає наочну картинку без додаткового підключення до домофону, телевізору або відеореєстратора навіть при поганому освітленні. Вбудована відеокамера і дзвінок. Відео та фото можуть зберігатися на карту пам’яті автоматично або при необхідності. Легко встановити нове або замінити вже існуюче традиційний вічко (якщо діаметр отвору в двері 14 мм).

Відеовічко MUL-T-LOCK GOTU

Переваги:

  • Робить фото, відеозапис, можливий тільки перегляд того, що відбувається за дверима в будь-який момент часу
  • Регульований і автоматичний таймер вимикання
  • Інфрачервона камера дає чітку картинку навіть при незадовільному освітленні
  • Вбудований дверне вічко. При натисканні фотокамера робить знімок
  • Дзвінок можна відключити або вибрати з декількох рівнів гучності.Характеристики відеовічка MUL-T-LOCK GOTU

Автономні електроні замки

Автономні електроні замки від компанії Mul-T-Lock представлені кодовими ручками для дверей та вікон. Їхній монтаж не потребує додаткових змін конструкції дверей та вікон.

Набір ручок кодових MUL-T-LOCK CODE-IT

Набір ручок кодових MUL-T-LOCK CODE-IT

Ціна від: 9 372,00 грн. з ПДВ

Набір ручок кодових CODE-IT призначений для використання в дверях житлових та офісних приміщень з метою організації контрольованого доступу. CODE-IT керує фалєвою заскочкою механічного замка. 

Детальніше

У зачиненому стані зовнішня ручка має вільний хід (натискається, але заскочка замка не втягується), при введенні правильного коду доступу зовнішня ручка приводить у дію заскочку замка. Вихід з приміщення завжди вільний. Набір ручок кодових CODE-IT може бути встановлений на будь які дерев’яні та металеві двері, обладнаними врізними замками DIN-стандарту (з відстанню між отворами під стяжні гвинти ручок 38мм). Простий у монтажі, не потребує прокладання дротів та будь яких електрічних з’єднань.
Технічні характеристики:
–    Кількість кодів в пам’яті: 10 (1 майстер-код та 9 кодів користувачів)
–    Перехід до зачиненого стану після відмикання: автоматичний або ручний
–    Живлення: автономне, два літієвих елементи CR2, 3 В
–    Ресурс на одному комплекті елементів живлення: до 100 000 відмикань
–    Індикація низького рівня елементів живлення (після початку індикації низького рівня живлення ресурс становить до 500 відмикань)
–    Індикація: світлодіодна та звукова
–    Шток: 8 мм
–    Сторонність: для лівих та правих дверей (не універсальні)
–    Товщина дверей, мм: 35…80 мм
–    Умови експлуатації: Призначені для експлуатації тільки всередині приміщень
–    Матеріал: нержавіюча сталь та цинк з покриттям сатинований хром

Ручка кодова віконна MUL-T-LOCK CODE-IT

Ручка кодова віконна MUL-T-LOCK CODE-IT

Ціна від: 18 243,60 грн. з ПДВ

Ручка кодова  CODE-IT призначена для встановлення на вікнах замість стандартної механічної ручки. Може застосовуватись на поворотні, поворотно-відкидні вікна та балконні двері.

Детальніше

Запобігає несанкціонованому відчиненню вікна. Ефективне рішення для приміщень, в яких знаходяться діти для виключення нещасних випадків.
Технічні характеристики:
–    Кількість кодів в пам’яті: 5 (1 майстер-код та 4 кодів користувачів)
–    Перехід до зачиненого стану після відмикання: автоматичний або ручний
–    Живлення: автономне, два елементи AAA Alcaline
–    Ресурс на одному комплекті елементів живлення: до 2 років / 15 000 відмикань
–    Індикація низького рівня елементів живлення (після початку індикації низького рівня живлення ресурс становить до 500 відмикань)
–    Індикація: світлодіодна та звукова
–    Шток: 7 мм (в комплекті три штоки штоки довжиною 35, 40 та 55 мм)
–    Сторонність: універсальна
–    Гвинти кріплення: М5 (в комплекті два гвинта під хрестову викрутку та два гвинта під спеціальний ключ)
–    Умови експлуатації: Призначені для експлуатації тільки всередині приміщень
–    Матеріал: нержавіюча сталь та цинк з покриттям сатинований хром