Компанія ROSTEX (Чехія) була заснована в 1925 році в чеському місті Вишків. Традицію з виготовлення асортименту будівельної фурнітури з цинку і латуні почали в 30-х роках. У 1938 році на ROSTEX (ростекс) почали виробляти фурнітуру з нержавіючої сталі. Протягом десятиліть змінювався асортимент виробів, форма власності підприємства і багато іншого – незмінним залишалося і залишається одне – якість. Бездоганна якість кожного виробу, підтверджене сотнями тисяч споживачів.

Фурнітура захисна

Фурнітура від чеського виробника ROSTEX (Ростекс) є зразковим елементом комплексного захисту приміщення. Якість матеріалів, що не має аналогів конструктивне рішення, різноманітний дизайн і колірні рішення роблять ROSTEX (Ростекс) позаконкурентних продуктом безпеки.

Фурнітура захисна ROSTEX *SOLID-PRO+

Фурнітура захисна ROSTEX SOLID-PRO+

Ціна від: 4 746,00 грн. з ПДВ

Фурнітура захисна ROSTEX SOLID-PRO + до основних замків на  вхідні металеві або дерев’яні  двері.Країна-виробник: Чехія

Детальніше

Технічні характеристики:
–   4-й клас безпеки
–   Матеріал: нержавіюча сталь
–   Міжосьова відстань: 85/90 мм
–   Кріплення: болти М8 в місцях, максимально наближених до краю планки.Два гвинти М6 захищають бронекнакладку.
–   Внутрішня  планка фурнітури завтовшки -7 мм та зовнішня захисна планка товщиною – 12 мм
–   Дві зворотні пружини збережуть стан пружини язичка всередині замка та захистять естетичне положення ручки протягом багатьох років.
–  Загартований протектор циліндру (броненакладка)  із захистом від висвердлювання має чотири точки зварювання, що відповідає четвертому класу безпеки, а також два гвинти М6 захищають бронекнакладку.

Обробка: нержавіюча сталь матова, нержавіюча сталь матова титан PVD

Фурнітура захисна ROSTEX SOLID-PRO

Фурнітура захисна ROSTEX SOLID-PRO

Ціна від: 4 810,80 грн. з ПДВ

Фурнітура захисна ROSTEX SOLID-PRO до основних замків для вхідних металевих та деревяних дверей товщиною 38-52мм з можливістю подовження до 100мм (комплекти подовження замовляються окремо). 3-й клас безпеки. Матеріал: нержавіюча сталь

Детальніше

Плата товщиною 5мм, що захищає корпус замка. Кріплення чотирма болтами М8 з двома додатковими точками кріплення гвинтами М6.Загартований протектор циліндра із захистом від висвердлювання.Обробка: нержавіюча сталь матова, нержавіюча сталь матовий титан PVD

Фурнітура захисна ROSTEX ASTRA

Фурнітура захисна ROSTEX ASTRA

Ціна від: 2 912,40 грн. з ПДВ

Фурнітура захисна ROSTEX R4 ASTRA до основних замків для вхідних металевих та деревяних дверей товщиною 38-55мм з можливістю подовження до 100мм (комплекти подовження замовляються окремо). З-й клас безпеки.

Детальніше

Матеріал: нержавіюча сталь. Плата, що захищає корпус замка. Загартований протектор циліндра із захистом від висвердлювання. Кріплення – гвинти М8. Міжосьова відстань: 72/85/90 ммОбробка фарба чорна, нержавіюча сталь матова, нержавіюча сталь матова титан PVD, титан PVD, титан PVD мат, титан PVD сатин, хром матовий, хром полірований.

Фурнітура захисна ROSTEX DECOR

Фурнітура захисна ROSTEX DECOR

Ціна від: 2 870,40 грн. з ПДВ

Фурнітура захисна ROSTEX DECOR до основних замків для вхідних металевих та деревяних дверей товщиною 40-45мм з можливістю подовження до 100мм (комплекти подовження замовляються окремо). 4-й клас безпеки.

Детальніше

Матеріал: нержавіюча сталь, замак. Плата, що захищає корпус замка. Загартований протектор циліндра із захистом від висвердлювання. Кріплення – болти М8. Додатковий болт кріплення М6. Міжосьова відстань: 72/85/90 ммОбробка: хром сатин, титан PVD мат, титан PVD сатин, хром матовий, хром полірований.,

Фурнітура захисна ROSTEX EXСLUSIVE RX

Фурнітура захисна ROSTEX EXСLUSIVE RX

Ціна від: 3 146,40 грн. з ПДВ

Фурнітура захисна ROSTEX RX4/О-40 EXСLUSIVE до основних замків для вхідних металевих, деревяних та профільних дверей товщиною 40-50мм з можливістю подовження до 100мм (комплекти подовження замовляються окремо). З-й клас безпеки.

Детальніше

Матеріал: нержавіюча сталь. Лита плата, що захищає корпус замка. Загартований протектор циліндра із захистом від висвердлювання. Кріплення – болти М8. Міжосьова відстань: 85/90/92 ммОбробка: нержавіюча сталь матова, нержавіюча сталь матова титан PVD, титан PVD, хром полірований.

Фурнітура захисна ROSTEX R1/R4

Фурнітура захисна ROSTEX R1/R4

Ціна від: 1 819,20 грн. з ПДВ

Фурнітура захисна ROSTEX R1/R4 до основних замків для вхідних металевих, деревяних та профільних дверей товщиною 38-55мм з можливістю подовження до 100мм (комплекти подовження замовляються окремо). З-й клас безпеки.

Детальніше

Матеріал: нержавіюча сталь, замак. Плата, що захищає корпус замка. Загартований протектор циліндра із захистом від висвердлювання. Кріплення – болти М8. Міжосьова відстань: 72/85/90Обробка: хром полірований, титан PVD, Фарба коричнева антік, фарба чорна.

Фурнітура захисна ROSTEX UNIVERSAL

Фурнітура захисна ROSTEX UNIVERSAL

Ціна від: 2 494,80 грн. з ПДВ

Фурнітура захисна ROSTEX UNIVERSAL до основних замків для вхідних металевих та деревяних дверей товщиною 38-55мм з можливістю подовження до 100мм (комплекти подовження замовляються окремо).З-й клас безпеки.

Детальніше

Матеріал: нержавіюча сталь.Конструктив захищає корпус замка.Загартований протектор циліндра із захистом від висвердлювання.Кріплення – болти М8.Збільшена відстань між болтами кріплення.
Міжосьова відстань: 72/85/90Обробка: фарба коричнева антік, титан PVD, нержавіюча сталь матова, хром матовий, хром полірований.

Фурнітура захисна ROSTEX BRAVO RX

Фурнітура захисна ROSTEX BRAVO RX

Ціна від: 3 507,60 грн. з ПДВ

Фурнітура захисна ROSTEX RX4-40 BRAVO до основних замків для вхідних металевих, деревяних та профільних дверей товщиною 76-85мм з можливістю подовження до 100мм (комплекти подовження замовляються окремо). З-й клас безпеки.

Детальніше

Матеріал: нержавіюча сталь. Лита плата, що захищає корпус замка. Загартований протектор циліндра із захистом від висвердлювання. Кріплення – болти М8. Міжосьова відстань: 92Обробка нержавіюча сталь матова.

Фурнітура захисна ROSTEX FORTE RX

Фурнітура захисна ROSTEX FORTE RX

Ціна від: 5 426,40 грн. з ПДВ

Фурнітура захисна ROSTEX® RX-50 FORTE до основних замків для вхідних металевих та дерев’яних дверей товщиною 40-50мм з можливістю подовження до 100мм (комплекти подовження замовляються окремо). Відповідає сертифікату EN 1906.Підходить для використання на протипожежних дверях. 3-й клас безпеки. Загартований протектор циліндра із захистом від висвердлювання.

Детальніше

Захисна плата захищає корпус замка, її ширина – 50 мм, захисна внутрішня пластина відлита, що забезпечує більш надійний захист замка.Верхня вісь для кріплення фурнітури ROSTEX® FORTE RX-50  (цапфа) рухома, завдяки чому регулюється відстань між ручкою і верхнім кріпленням у межах 10 мм (68-78 мм). Таким чином, цю захисну фурнітуру можна ставити і на замки з подовженим корпусом.Наскрізне кріплення двома болтами М8. До комплекту входить одна ручка з натисканням та одна фіксована. Якісна поворотна пружина розрахована на велике експлуатаційне навантаженняМатеріал: нержавіюча сталь. В комплекті:болти М8 (8*80мм), спеціальний односторонній шток,поворотна пружина.Особливості дизайну:Ручка-скоба зручна в користуванні на важких дверях. Обробка нержавіюча сталь матова. Має холодний сталевий відтінок із матовою поверхнею, що царапана щіткою. Підходить практично до всіх сучасних стилів інтер’єру. Надійне зовнішнє покриття дозволяє застосовувати фурнітуру ROSTEX® в приміщеннях з жорстким рівнем експлуатації.

Фурнітура захисна ROSTEX OFFICE

Фурнітура захисна ROSTEX OFFICE

Ціна від: 4 044,00 грн. з ПДВ

Фурнітура захисна ROSTEX R1 OFFICE до основних замків для вхідних металевих та деревяних дверей товщиною 37-50мм з можливістю подовження до 100мм (комплекти подовження замовляються окремо). З-й клас безпеки.

Детальніше

Матеріал: нержавіюча сталь, замак. Плата, що захищає корпус замка. Загартований протектор циліндра із захистом від висвердлювання. Кріплення – болти М8. Міжосьова відстань:72/90мм.Обробка хром сатин.

Фурнітура захисна ROSTEX OZDOBNA

Фурнітура захисна ROSTEX OZDOBNA

Ціна від: 3 103,20 грн. з ПДВ

Фурнітура захисна ROSTEX R4 OZDOBNA до основних замків для вхідних металевих та деревяних дверей товщиною 38-45мм з можливістю подовження до 100мм (комплекти подовження замовляються окремо). 3-й клас безпеки.

Детальніше

Матеріал: нержавіюча сталь, замак. Плата, що захищає корпус замка. Загартований протектор циліндра із захистом від висвердлювання. Кріплення – болти М8. Міжосьова відстань:72/85/90/92ммОбробка: титан PVD матовий, хром матовий.

Фурнітура захисна ROSTEX QUADRUM

Фурнітура захисна ROSTEX QUADRUM

Ціна від: 4 892,40 грн. з ПДВ

Фурнітура захисна ROSTEX R1/H QUADRUM до основних замків для вхідних металевих та деревяних дверей товщиною 38-45мм з можливістю подовження до 100мм (комплекти подовження замовляються окремо). З-й клас безпеки.

Детальніше

Матеріал: нержавіюча сталь. Загартований протектор циліндра із захистом від висвердлювання. Кріплення – болти М5/М7.Обробка: нержавіюча сталь матова, нержавіюча сталь матова титан PVD

Фурнітура захисна ROSTEX ROTONDUM

Фурнітура захисна ROSTEX ROTONDUM

Ціна від: 5 242,80 грн. з ПДВ

Матеріал: нержавіюча сталь. Загартований протектор циліндра із захистом від висвердлювання. Кріплення – болти М5/М7.Обробка: нержавіюча сталь матова титан PVD, нержавіюча сталь матова.

Детальніше

Фурнітура захисна ROSTEX R1 ROTONDUM до основних замків для вхідних металевих та деревяних дверей товщиною 38-45мм з можливістю подовження до 100мм (комплекти подовження замовляються окремо). З-й клас безпеки.

Фурнітура захисна ROSTEX 802

Фурнітура захисна ROSTEX 802

Ціна від: 1 453,20 грн. з ПДВ

Фурнітура захисна ROSTEX 802 до основних замків для вхідних металевих, деревяних та профільних дверей товщиною 38-55мм з можливістю подовження до 100мм (комплекти подовження замовляються окремо). З-й клас безпеки.

Детальніше

Матеріал: нержавіюча сталь, замок. Плата, що захищає корпус замка. Кріплення – болти М8. Міжосьова відстань:72/85/90ммОбробка: фарба коричнева антік, титан PVD, фарба чорна, хром полірований.

Фурнітура захисна ROSTEX 807

Фурнітура захисна ROSTEX 807

Ціна від: 1 396,80 грн. з ПДВ

Фурнітура захисна ROSTEX 807 до основних замків для вхідних металевих, деревяних та профільних дверей товщиною 38-55мм з можливістю подовження до 100мм (комплекти подовження замовляються окремо). З-й клас безпеки.

Детальніше

Матеріал: нержавіюча сталь, замак. Плата, що захищає корпус замка. Кріплення – болти М8. Міжосьова відстань:72/85/90ммОбробка: фарба коричнева антік, титан PVD, хром полірований

Фурнітура захисна ROSTEX PROFILE

Фурнітура захисна ROSTEX PROFILE

Ціна від: 1 136,40 грн. з ПДВ

Фурнітура захисна для внутрішнього та зовнішнього застосування.

Детальніше

Орієнтована для профільних дверей. Фурнітура для пластикових дверей на суцільному щитку. Дизайн ручки має просту форму, підійде для громадського застосування, а саме офісних приміщень. Міжосьова відстань: 72/85/90мм Обробка: фарба біла, титан PVD, хром полірований, хром сатин.

Протектори захисні

Протектор ROSTEX ASTRA R3

Протектор ROSTEX ASTRA R3

Ціна від: 2 239,20 грн. з ПДВ

Протектор захисний R3 ASTRA до додаткових замків для вхідних металевих дверей товщиною 38-55мм з можливістю подовження до 100мм (комплекти подовження замовляються окремо). З-й клас безпеки.

Детальніше

Матеріал: нержавіюча сталь. Плата, ща захищає корпус замка. Загартований протектор циліндра із захистом від висвердлювання. Кріплення: болти М8.Обробка: хром сатин, титан PVD сатин, нержавіюча сталь матова, нержавіюча сталь матова титан PVD.

Протектор ROSTEX DECOR R3

Протектор ROSTEX DECOR R3

Ціна від: 2 229,60 грн. з ПДВ

Протектор захисний R3 DECOR до додаткових замків для вхідних металевих дверей товщиною 38-45мм з можливістю подовження до 100мм (комплекти подовження замовляються окремо). З-й клас безпеки.

Детальніше

Матеріал: нержавіюча сталь. Плата, ща захищає корпус замка. Загартований протектор циліндра із захистом від висвердлювання. Кріплення: болти М8.Обробка: титан PVD матовий, хром матовий.

Протектор ROSTEX OZDOBNA R3

Протектор ROSTEX OZDOBNA R3

Ціна від: 1 846,80 грн. з ПДВ

Протектор захисний R3 OZDOBNA до додаткових замків для вхідних металевих дверей товщиною 38-55мм з можливістю подовження до 100мм (комплекти подовження замовляються окремо). З-й клас безпеки.

Детальніше

Матеріал: нержавіюча сталь. Плата, ща захищає корпус замка. Загартований протектор циліндра із захистом від висвердлювання. Кріплення: болти М8. Обробка: хром матовий, титан PVD матовий.

Протектор ROSTEX QUADRUM R3/H

Протектор ROSTEX QUADRUM R3/H

Ціна від: 2 748,00 грн. з ПДВ

Протектор захисний R3 QUADRUM до основних та додаткових замків для вхідних металевих дверей товщиною 38-45мм з можливістю подовження до 100мм (комплекти подовження замовляються окремо). З-й клас безпеки.

Детальніше

Матеріал: нержавіюча сталь. Загартований протектор циліндра із захистом від висвердлювання. Кріплення: болти М7.Обробка: нержавіюча сталь матова титан PVD, нержавіюча сталь матова.

Протектор ROSTEX ROTONDUM R3/S

Протектор ROSTEX ROTONDUM R3/S

Ціна від: 2 446,80 грн. з ПДВ

Протектор захисний R3 ROTONDUM до основних та додаткових замків для вхідних металевих дверей товщиною 38-45мм з можливістю подовження до 100мм (комплекти подовження замовляються окремо). З-й клас безпеки.

Детальніше

Матеріал: нержавіюча сталь. Загартований протектор циліндра із захистом від висвердлювання. Кріплення: болти М7.Обробка: нержавіюча сталь матова титан PVD, нержавіюча сталь матова.

Протектор ROSTEX R3

Протектор ROSTEX R3

Ціна від: 1 228,80 грн. з ПДВ

Протектор захисний R3 до додаткових замків для вхідних металевих дверей товщиною 40-45мм з можливістю подовження до 100мм (комплекти подовження замовляються окремо). З-й клас безпеки.

Детальніше

Матеріал: нержавіюча сталь. Плата, ща захищає корпус замка. Загартований протектор циліндра із захистом від висвердлювання. Кріплення: болти М8.Обробка: фарба коричнева антік, титан PVD, хром полірований.

Фурнітура дизайнерська

Дизайнерська фурнітура ROSTEX (ростекс) призначена для встановлення на міжкімнатні та вхідні двері приватних та офісних приміщень, готелів та на будь-яких інших об’єктах. Дверна фурнітура чеського виробництва ROSTEX (ростекс) представлена у мережі ЛоксМайстер на суцільних та окремих щитках (так званих “під розетку”).
Розмаїття моделей  та наявність різних варіантів їх обробки дають змогу обрати дизайнерську фурнітуру для дверей будь-якого дизайну та смаку. Вона поєднує в собі традиції та досвід чеського виробника, його якість та відмінні експлуатаційні якості, що у комплексі є кращим рішенням для Ваших дверей.

Ручки дверні

Ручка дверна ROSTEX ALBACETE

Ціна від: 360,00 грн. з ПДВ

Комплект ручок для внутрішнього та зовнішнього застосування.

Детальніше

 Особливості монтажу

Підходить для дверей завтовшки 38-52 мм. Має якісну поворотну пружину, що розрахована на велике експлуатаційне навантаження. Європейський стандарт дверних ручок – EN 1906. В комплекті: шток – 8х8 мм, саморізи для кріплення безпосередньо до полотна дверей та болти М4 для наскрізного кріплення з заглушками. Болти можна вкорочувати в залежності від товщини дверей. Відстань між болтами 50 мм. Такий набір дозволяє кріпити ручку, як до полотна дверей, так і наскрізними гвинтами (якщо у замку є отвори), в залежності від вашого вибору. Кріплення з нержавіючої сталі. Пластикові вставки використовують, якщо ручка монтується наскрізними гвинтами. Вони виконують роль прихованого спейсера і запобігають тертю щитка ручки по полотну дверей. В комплекті дві пластикові вставки: номер «5» для зовнішньої сторони та номер «4» для внутрішньої.

 Особливості дизайну

Дизайн ручки пасуватиме інтер’єрам громадського  призначення. Матова поверхня та закруглена форма приємні для користування. Фурнітура має щиток овальної форми.Обробка матова нержавіюча сталь, має холодний сталевий відтінок із матовою поверхнею, що царапана щіткою.
В разі застосування фурнітури для вхідних дверей, бажано комплектувати її з протектором MUL-T-LOCK® SL3 в обробці матовий нікель або з протектором DISEC® круглої або овальної форми в обробці матова нержавіюча сталь.

Ручка дверна ROSTEX BARYT

Ціна від: 931,20 грн. з ПДВ

 Фурнітура для внутрішнього застосування на роздільних щитках.

Детальніше

Комплект ручок BARYT (баріт) – це бюджетна серія від чеського бренду ROSTEX®.
Фурнітура виготовлена з цинк-алюмінієвого сплаву Zamak (замак). Це абревіатура, складена з німецьких назв металів, які входять до складу матеріалу Zamak: zink – aluminium – magnesium – kupfer (цинк – алюміній – магній – мідь). Сплав цінний тим, що дозволяє виливати міцні вироби навіть із дуже складною формою.
Конструкція ручки та щитка простої та лаконічної форми, основний акцент зосереджено на зручній, зігнутій ручці.
Дизайн ручки пасуватиме сучасним інтер’єрам. Дуже добре вписується в приміщеннях громадського призначення: офіси, готелі, магазини тощо.

Обробка: фарба чорна, титан PVD, нікель сатин, хром полірований.

Ручка дверна ROSTEX BERGAMO

Ручка дверна ROSTEX BERGAMO

Ціна від: 373,20 грн. з ПДВ

Комплект ручок для внутрішнього та зовнішнього застосування.

Детальніше

 Особливості монтажу

Підходить для дверей завтовшки 38-52 мм. Має якісну поворотну пружину, що розрахована на велике експлуатаційне навантаження. Європейський стандарт дверних ручок – EN 1906. В комплекті: шток – 8х8 мм, саморізи для кріплення безпосередньо до полотна дверей та болти М4 для наскрізного кріплення з заглушками. Болти можна вкорочувати в залежності від товщини дверей. Відстань між болтами 38 мм. Такий набір дозволяє кріпити ручку, як до полотна дверей, так і наскрізними гвинтами (якщо у замку є отвори), в залежності від вашого вибору. Кріплення з нержавіючої сталі. Пластикові вставки використовують, якщо ручка монтується наскрізними гвинтами. Вони виконують роль прихованого спейсера і запобігають тертю щитка ручки по полотну дверей. В комплекті дві пластикові вставки: номер «5» для зовнішньої сторони та номер «4» для внутрішньої.

 Особливості дизайну

Дизайн ручки пасуватиме інтер’єрам громадського призначення. Обробка матова нержавіюча сталь, має холодний сталевий відтінок із матовою поверхнею, що царапана щіткою. Матова поверхня та проста форма приємні для користування. У розрізі має круглу форму.
В разі застосування фурнітури для вхідних дверей, бажано комплектувати її з протектором MUL-T-LOCK® SL3 в обробці матовий нікель або з протектором DISEC® круглої або овальної форми в обробці матова нержавіюча сталь.

Ручка дверна ROSTEX BOLL

Ручка дверна ROSTEX BOLL

Ціна від: 542,40 грн. з ПДВ

Фурнітура для внутрішнього та зовнішнього застосування.

Детальніше

Класифікація згідно з EN 1906.Ручка-кнопка підходить для дверей товщиною 38-52   мм Дизайн ручки пасуватиме інтер’єрам громадського призначення. Матова поверхня та сферична форма приємні на дотик. Фурнітура має щиток круглої або квадратної форми.Матеріал корпуса:нержавіюча сталь.Обробка матова нержавіюча сталь, має холодний сталевий відтінок із матовою поверхнею, що царапана щіткою. Найкраще підходить для застосування у сучасних інтер’єрах.

Ручка дверна ROSTEX BOLOGNA

Ручка дверна ROSTEX BOLOGNA

Ціна від: 1 377,60 грн. з ПДВ

Комплект ручок для внутрішнього та зовнішнього застосування.

Детальніше

Особливості монтажу

Підходить для дверей завтовшки 38-52 мм. Має якісну поворотну пружину, що розрахована на велике експлуатаційне навантаження. Європейський стандарт дверних ручок – EN 1906. В комплекті: шток – 8х8 мм, саморізи для кріплення безпосередньо до полотна дверей та болти М4 для наскрізного кріплення з заглушками. Болти можна вкорочувати в залежності від товщини дверей. Відстань між болтами 38 мм. Такий набір дозволяє кріпити ручку, як до полотна дверей, так і наскрізними гвинтами (якщо у замку є отвори), в залежності від вашого вибору. Кріплення з нержавіючої сталі. Пластикові вставки використовують, якщо ручка монтується наскрізними гвинтами. Вони виконують роль прихованого спейсера і запобігають тертю щитка ручки по полотну дверей. В комплекті дві пластикові вставки: номер «5» для зовнішньої сторони та номер «4» для внутрішньої.

 Особливості дизайну

Дизайн ручки пасуватиме інтер’єрам громадського призначення. Матова поверхня та плоска форма приємні для користування. Цей дизайн також використовують в моделях захисної фурнітури. Обробка матова нержавіюча сталь, має холодний сталевий відтінок із матовою поверхнею, що царапана щіткою.
В разі застосування фурнітури для вхідних дверей, бажано комплектувати її з протектором MUL-T-LOCK® SL3 в обробці матовий нікель або з протектором DISEC® круглої або овальної форми в обробці матова нержавіюча сталь.

Ручка дверна ROSTEX BOLZANO

Ручка дверна ROSTEX BOLZANO

Ціна від: 663,60 грн. з ПДВ

Комплект ручок для внутрішнього та зовнішнього застосування.

Детальніше

Особливості монтажу

Підходить для дверей завтовшки 38-52 мм. Має якісну поворотну пружину, що розрахована на велике експлуатаційне навантаження. Європейський стандарт дверних ручок – EN 1906. В комплекті: шток – 8х8 мм, саморізи для кріплення безпосередньо до полотна дверей та болти М4 для наскрізного кріплення з заглушками. Болти можна вкорочувати в залежності від товщини дверей. Відстань між болтами 38 мм. Такий набір дозволяє кріпити ручку, як до полотна дверей, так і наскрізними гвинтами (якщо у замку є отвори), в залежності від вашого вибору. Кріплення з нержавіючої сталі. Пластикові вставки використовують, якщо ручка монтується наскрізними гвинтами. Вони виконують роль прихованого спейсера і запобігають тертю щитка ручки по полотну дверей. В комплекті дві пластикові вставки: номер «5» для зовнішньої сторони та номер «4» для внутрішньої.

 Особливості дизайну

Дизайн ручки пасуватиме інтер’єрам громадського призначення. Матова поверхня та плоска форма приємні для користування. Цей дизайн також використовують в моделях захисної фурнітури. Обробка матова нержавіюча сталь, має холодний сталевий відтінок із матовою поверхнею, що царапана щіткою.
В разі застосування фурнітури для вхідних дверей, бажано комплектувати її з протектором MUL-T-LOCK® SL3 в обробці матовий нікель або з протектором DISEC® круглої або овальної форми в обробці матова нержавіюча сталь.

Ручка дверна ROSTEX CASTELO

Ручка дверна ROSTEX CASTELO

Ціна від: 945,60 грн. з ПДВ

Комплект ручок для внутрішнього та зовнішнього застосування.

Детальніше

Особливості монтажу

Підходить для дверей завтовшки 38-52 мм. Має якісну поворотну пружину, що розрахована на велике експлуатаційне навантаження та посилену конструкцію з фіксуючими металевими елементами. Європейський стандарт дверних ручок – EN 1906. В комплекті: шток – 8х8 мм, болти М4 для наскрізного кріплення з заглушками. Болти можна вкорочувати в залежності від товщини дверей. Відстань між болтами 38 мм. Такий набір дозволяє кріпити ручку наскрізними гвинтами , якщо у замку є отвори. Кріплення з нержавіючої сталі.

 Особливості дизайну

Дизайн ручки пасуватиме інтер’єрам громадського та приватного призначення. Матова поверхня та плоска рельєфна форма зручні для користування. Обробка матова нержавіюча сталь, має холодний сталевий відтінок з блискучою поверхнею, що царапана щіткою.
В разі застосування фурнітури для вхідних дверей, бажано комплектувати її з протектором MUL-T-LOCK® SL3 в обробці матова нержавіюча сталь. або з протектором DISEC в обробці матова нержавіюча сталь..

Фурнітура інтер'єрна ROSTEX COMFORT

Фурнітура інтер'єрна ROSTEX COMFORT

Ціна від: 992,40 грн. з ПДВ

Фурнітура інтер’єрна для міжкімнатних дверей ROSTEX® Comfort  з декоративним щитком заокругленої форми та елегантною ручкою. Обробка: титан PVD, хром сатин.

Ручка дверна ROSTEX CORTINA

Ручка дверна ROSTEX CORTINA

Ціна від: 390,00 грн. з ПДВ

Комплект ручок для внутрішнього та зовнішнього застосування.

Детальніше

Особливості монтажу

Підходить для дверей завтовшки 38-52 мм. Має якісну поворотну пружину, що розрахована на велике експлуатаційне навантаження та посилену конструкцію з фіксуючими металевими елементами. Європейський стандарт дверних ручок – EN 1906. В комплекті: шток – 8х8 мм, болти М4 для наскрізного кріплення з заглушками. Болти можна вкорочувати в залежності від товщини дверей. Відстань між болтами 38 мм. Такий набір дозволяє кріпити ручку наскрізними гвинтами , якщо у замку є отвори. Кріплення з нержавіючої сталі.

 Особливості дизайну

Дизайн ручки пасуватиме інтер’єрам громадського призначення. Матова поверхня та проста форма зручні для користування. Обробка матова нержавіюча сталь, має холодний сталевий відтінок із матовою поверхнею, що царапана щіткою.У розрізі має круглу форму
В разі застосування фурнітури для вхідних дверей, бажано комплектувати її з протектором MUL-T-LOCK® SL3 в обробці матовий нікель або з протектором DISEC® круглої або овальної форми в обробці матова нержавіюча сталь.

Ручка дверна ROSTEX DESIGN

Ручка дверна ROSTEX DESIGN

Ціна від: 686,40 грн. з ПДВ

Фурнітура для внутрішнього та зовнішнього застосування. Класифікація згідно з EN 1906.

Детальніше

Фурнітура для внутрішнього та зовнішнього застосування. Класифікація згідно з EN 1906.Ручка-кноб підходить для дверей товщиною 38-52  мм Дизайн ручки пасуватиме інтер’єрам громадського та приватного призначення,у сучасному стилі. Фурнітура має щиток квадратної форми.Матеріал корпуса:нержавіюча сталь.Обробка матова нержавіюча сталь, має холодний сталевий відтінок із матовою поверхнею, що царапана щіткою. Найкраще підходить для застосування у сучасних інтер’єрах.В разі застосування фурнітури для вхідних дверей, бажано комплектувати її з протектором ROSTEX QUADRUM в обробці матова нержавіюча сталь.

Ручка дверна ROSTEX MANDELO

Ручка дверна ROSTEX MANDELO

Ціна від: 1 124,40 грн. з ПДВ

Комплект ручок для внутрішнього та зовнішнього застосування.

Детальніше

 Особливості монтажу

Підходить для дверей завтовшки 38-52 мм. Має якісну поворотну пружину, що розрахована на велике експлуатаційне навантаження. Європейський стандарт дверних ручок – EN 1906. В комплекті: шток – 8х8 мм, саморізи для кріплення безпосередньо до полотна дверей та болти М4 для наскрізного кріплення з заглушками. Болти можна вкорочувати в залежності від товщини дверей. Відстань між болтами 38 мм. Такий набір дозволяє кріпити ручку, як до полотна дверей, так і наскрізними гвинтами (якщо у замку є отвори), в залежності від вашого вибору. Кріплення з нержавіючої сталі. Пластикові вставки використовують, якщо ручка монтується наскрізними гвинтами. Вони виконують роль прихованого спейсера і запобігають тертю щитка ручки по полотну дверей. В комплекті дві пластикові вставки: номер «5» для зовнішньої сторони та номер «4» для внутрішньої.

 Особливості дизайну

Дизайн ручки пасуватиме інтер’єрам громадського та приватного призначення. Матова поверхня та зручна форма приємні для користування. Цей дизайн також використовують в моделях захисної фурнітури. Обробка матова нержавіюча сталь, має холодний сталевий відтінок із матовою поверхнею, що царапана щіткою.
В разі застосування фурнітури для вхідних дверей, бажано комплектувати її з протектором MUL-T-LOCK® SL3 в обробці матовий нікель або з протектором DISEC® круглої або овальної форми в обробці матова нержавіюча сталь.

Фурнітура інтер'єрна ROSTEX ELEGANT

Ціна від: 1 123,20 грн. з ПДВ

Фурнітура інтер’єрна для міжкімнатних дверей ROSTEX® Elegant  з декоративним щитком заокругленої форми та елегантною фігурною ручкою.Обробка: хром матовий, хром полірований, хром сатин, титан PVD, титан PVD матовий,

Фурнітура інтер'єрна ROSTEX EXСLUSIVE

Фурнітура інтер'єрна ROSTEX EXСLUSIVE

Ціна від: 1 072,80 грн. з ПДВ

Фурнітура інтерьєрна для внутрішнього застосування на роздільних щитках. Конструкція ручки та щитка має просту і зручну форму.Дизайн ручки пасуватиме сучасним інтер’єрам стилю: мінімалізм, хай-тек тощо.Обробка: титан PVD , хром полірований, хром сатин.

Ручка дверна ROSTEX FERARA

Ціна від: 645,60 грн. з ПДВ

Комплект ручок для внутрішнього та зовнішнього застосування.

Детальніше

Особливості монтажу

Підходить для дверей завтовшки 38-52 мм. Має якісну поворотну пружину, що розрахована на велике експлуатаційне навантаження. Європейський стандарт дверних ручок – EN 1906. В комплекті: шток – 8х8 мм, саморізи для кріплення безпосередньо до полотна дверей та болти М4 для наскрізного кріплення з заглушками. Болти можна вкорочувати в залежності від товщини дверей. Відстань між болтами 38 мм. Такий набір дозволяє кріпити ручку, як до полотна дверей, так і наскрізними гвинтами (якщо у замку є отвори), в залежності від вашого вибору. Кріплення з нержавіючої сталі. Пластикові вставки використовують, якщо ручка монтується наскрізними гвинтами. Вони виконують роль прихованого спейсера і запобігають тертю щитка ручки по полотну дверей. В комплекті дві пластикові вставки: номер «5» для зовнішньої сторони та номер «4» для внутрішньої.

Особливості дизайну

Дизайн ручки пасуватиме інтер’єрам громадського призначення. Обробка матова нержавіюча сталь, має холодний сталевий відтінок із матовою поверхнею, що царапана щіткою. Матова поверхня та проста форма приємні для користування.

В разі застосування фурнітури для вхідних дверей, бажано комплектувати її з протектором MUL-T-LOCK® SL3 в обробці матовий нікель або з протектором DISEC® круглої або овальної форми в обробці матова нержавіюча сталь.

Ручка дверна ROSTEX FONDI_LUMINO

Ручка дверна ROSTEX FONDI_LUMINO

Ціна від: 3 512,40 грн. з ПДВ

Комплект ручок для внутрішнього та зовнішнього застосування.

Детальніше

Особливості монтажу

Підходить для дверей завтовшки 38-52 мм. Має якісну поворотну пружину, що розрахована на велике експлуатаційне навантаження. Європейський стандарт дверних ручок – EN 1906. В комплекті: шток – 8х8 мм, саморізи для кріплення безпосередньо до полотна дверей та болти М4 для наскрізного кріплення з заглушками. Болти можна вкорочувати в залежності від товщини дверей. Відстань між болтами 38 мм.

 Особливості дизайну

Ручки серії Lumino підсвічуються в темряві. Це стало можливим завдяки тому, що в ручці знаходиться скляна капсула на стінках якої знаходиться люмінофор, а заповнена капсула газом тритієм.

Тритій впливаючи на люмінофор викликає його світіння при чому воно постійне і цілодобове. Світіння тритієвого джерела світла може безперервно тривати протягом десятків років.
Завдяки цьому ви зможете відшукати ручку в повній темряві і без проблем відкрити двері.
Що важливо, для підсвічування ручки не потрібні додаткові джерела живлення типу батарейок або акумуляторів.
Світіння має зелений колір, який найяскравіший з усіх тритієвих джерел світла.

Гарантований час безперервної роботи джерела 15 років

Обробка фарба чорна. Має однорідну напівглянцеву поверхню чорного кольору.

Ручка дверна ROSTEX RAVENA_LUMINO

Ручка дверна ROSTEX RAVENA_LUMINO

Ціна від: 2 658,00 грн. з ПДВ

Комплект ручок ROSTEX® RAVENA для внутрішнього та зовнішнього застосування.

Детальніше

Пасуватиме інтер’єрам оформлених в сучасних стилях: мінімалізм, хай-тек.
Дизайн ручки пасуватиме інтер’єрам громадського призначення.
Матеріал: нержавіюча сталь.
Обробка фарба чорна. Має однорідну напівглянцеву поверхню чорного кольору.Підходить до інтер’єрів у сучасних стилях – модерн, футуризм, лофт тощо.
У разі застосування фурнітури для вхідних дверей рекомендується поєднувати з захисним протектором DISEC в обробці чорна фарба.

Особливості дизайну

Ручки серії Lumino підсвічуються в темряві. Це стало можливим завдяки тому, що в ручці знаходиться скляна капсула на стінках якої знаходиться люмінофор, а заповнена капсула газом тритієм.

Тритій впливаючи на люмінофор викликає його світіння при чому воно постійне і цілодобове. Світіння тритієвого джерела світла може безперервно тривати протягом десятків років.

Завдяки цьому ви зможете відшукати ручку в повній темряві і без проблем відкрити двері.

Що важливо, для підсвічування ручки не потрібні додаткові джерела живлення типу батарейок або акумуляторів.

Світіння має зелений колір, який найяскравіший з усіх тритієвих джерел світла.

Гарантований час безперервної роботи джерела 15 років.

Ручка дверна ROSTEX RAVENA

Ручка дверна ROSTEX RAVENA

Ціна від: 1 214,40 грн. з ПДВ

Комплект ручок для внутрішнього та зовнішнього застосування.

Детальніше

 Особливості монтажу:
Підходить для дверей завтовшки 38-52 мм. Має якісну поворотну пружину, що розрахована на велике експлуатаційне навантаження та посилену конструкцію з фіксуючими металевими елементами. Європейський стандарт дверних ручок – EN 1906. В комплекті: шток – 8х8 мм, болти М4 для наскрізного кріплення з заглушками. Болти можна вкорочувати в залежності від товщини дверей. Відстань між болтами 38 мм. Такий набір дозволяє кріпити ручку наскрізними гвинтами , якщо у замку є отвори. Кріплення з нержавіючої сталі.

 Особливості дизайну:
Дизайн ручки пасуватиме інтер’єрам громадського призначення. Матова поверхня та плоска форма зручні для користування.

Обробка: матова нержавіюча сталь, фарба чорна, хром полірований, графіт.

Ручка дверна ROSTEX FORTI

Ручка дверна ROSTEX FORTI

Ціна від: 1 008,00 грн. з ПДВ

Комплект інтер’єрної фурнітури  для внутрішнього та зовнішнього застосування.

Детальніше

Класифікація згідно з EN 1906.  Підходить для дверей товщиною 38-52 мм. До комплекту входять дві ручки з натисканням.Дизайн ручки пасуватиме інтер’єрам громадського та приватного призначення. Матова поверхня та елегантна форма зручні для користування. Матеріал корпуса:нержавіюча сталь. Обробка матова нержавіюча сталь, має холодний сталевий відтінок з блискучою поверхнею, що царапана щіткою. Фурнітура має щиток квадратної форми. Найкраще підходить для застосування у сучасних інтер’єрах.

Ручка дверна ROSTEX KIRA

Ціна від: 1 279,20 грн. з ПДВ

Комплект інтер’єрної фурнітури  для внутрішнього застосування на роздільних щитках.

Детальніше

Фурнітура виготовлена з цинк-алюмінієвого сплаву Zamak (замак). Це абревіатура, складена з німецьких назв металів, які входять до складу матеріалу Zamak: zink – aluminium – magnesium – kupfer (цинк – алюміній – магній – мідь). Сплав цінний тим, що дозволяє виливати міцні вироби навіть із дуже складною формою. Підходить для дверей товщиною 38-52 мм.Дизайн ручки пасуватиме інтер’єрам, оформленим у сучасних стилях, таких як мінімалізм, хай-тек, лофт, баухауз, авангард.Обробка: фарба чорна, титан PVD , хром полірований, хром сатин.

Фурнітура інтер'єрна ROSTEX KREDO

Ціна від: 1 165,20 грн. з ПДВ

Фурнітура інтер’єрна для внутрішнього застосування на суцільному щитку. Дизайн ручки має лаконічну класичну форму найкраще підійде для інтер’єрів оформлених в класичних стилях.Обробка: титан PVD, титан PVD мат, хром матовий, хром сатин.

Детальніше

Фурнітура виготовлена з цинк-алюмінієвого сплаву Zamak (замак). Це абревіатура, складена з німецьких назв металів, які входять до складу матеріалу Zamak: zink – aluminium – magnesium – kupfer (цинк – алюміній – магній – мідь). Сплав цінний тим, що дозволяє виливати міцні вироби навіть із дуже складною формою. Підходить для дверей товщиною 38-52 мм.Дизайн ручки пасуватиме інтер’єрам, оформленим у сучасних стилях, таких як мінімалізм, хай-тек, лофт, баухауз, авангард.Обробка: фарба чорна, титан PVD , хром полірований, хром сатин.

Ручка дверна ROSTEX MARSIA

Ручка дверна ROSTEX MARSIA

Ціна від: 1 198,80 грн. з ПДВ

Комплект ручок для внутрішнього та зовнішнього застосування.

Детальніше

 Особливості монтажу

Підходить для дверей завтовшки 38-52 мм. Має якісну поворотну пружину, що розрахована на велике експлуатаційне навантаження. Європейський стандарт дверних ручок – EN 1906. В комплекті: шток – 8х8 мм, саморізи для кріплення безпосередньо до полотна дверей та болти М4 для наскрізного кріплення з заглушками. Болти можна вкорочувати в залежності від товщини дверей. Відстань між болтами 38 мм. Такий набір дозволяє кріпити ручку, як до полотна дверей, так і наскрізними гвинтами (якщо у замку є отвори), в залежності від вашого вибору. Кріплення з нержавіючої сталі. Пластикові вставки використовують, якщо ручка монтується наскрізними гвинтами. Вони виконують роль прихованого спейсера і запобігають тертю щитка ручки по полотну дверей. В комплекті дві пластикові вставки: номер «5» для зовнішньої сторони та номер «4» для внутрішньої.

 Особливості дизайну

Дизайн ручки пасуватиме інтер’єрам громадського  та приватного призначення. Матова поверхня та плоска форма приємні для користування. Обробка матова нержавіюча сталь, має холодний сталевий відтінок із матовою поверхнею, що царапана щіткою.
В разі застосування фурнітури для вхідних дверей, бажано комплектувати її з протектором MUL-T-LOCK® SL3 в обробці матовий нікель або з протектором DISEC® круглої або овальної форми в обробці матова нержавіюча сталь.

Ручка дверна ROSTEX MILANO

Ручка дверна ROSTEX MILANO

Ціна від: 883,20 грн. з ПДВ

Комплект ручок для внутрішнього та зовнішнього застосування.

Детальніше

 Особливості монтажу:
Підходить для дверей завтовшки 38-52 мм. Має якісну поворотну пружину, що розрахована на велике експлуатаційне навантаження. Європейський стандарт дверних ручок – EN 1906. В комплекті: шток – 8х8 мм, саморізи для кріплення безпосередньо до полотна дверей та болти М4 для наскрізного кріплення з заглушками. Болти можна вкорочувати в залежності від товщини дверей. Відстань між болтами 38 мм. Такий набір дозволяє кріпити ручку, як до полотна дверей, так і наскрізними гвинтами (якщо у замку є отвори), в залежності від вашого вибору. Кріплення з нержавіючої сталі. Пластикові вставки використовують, якщо ручка монтується наскрізними гвинтами. Вони виконують роль прихованого спейсера і запобігають тертю щитка ручки по полотну дверей. В комплекті дві пластикові вставки: номер «5» для зовнішньої сторони та номер «4» для внутрішньої.

 Особливості дизайну:
Дизайн ручки пасуватиме інтер’єрам громадського  та приватного призначення. Матова поверхня та закруглена форма приємні для користування. Цей дизайн також використовують в моделях захисної фурнітури.  Обробка матова нержавіюча сталь, має холодний сталевий відтінок із матовою поверхнею, що царапана щіткою.
В разі застосування фурнітури для вхідних дверей, бажано комплектувати її з протектором MUL-T-LOCK® SL3 в обробці матовий нікель або з протектором DISEC® круглої або овальної форми в обробці матова нержавіюча сталь.

Фурнітура інтер'єрна ROSTEX MONZUN

Ціна від: 1 437,60 грн. з ПДВ

Фурнітура інтер’єрна для внутрішнього та зовнішнього застосування.

Детальніше

Підходить для дверей товщиною 40-45 мм. Орієнтована для профільних та офісних дверей , на суцільному щитку. Ширина щитка становить 30 мм. . До комплекту входять одна ручка з натисканням та одна фіксована.Дизайн ручки має просту форму, підійде для громадського застосування

Міжосьова відстань – 72/85/90мм.
Матеріал корпуса:нержавіюча сталь. Обробка матова нержавіюча сталь, має холодний сталевий відтінок із матовою поверхнею, що царапана щіткою. Найкраще підходить для застосування у сучасних інтер’єрах.

Ручка дверна ROSTEX NAPOLI

Ручка дверна ROSTEX NAPOLI

Ціна від: 984,00 грн. з ПДВ

Комплект ручок для внутрішнього та зовнішнього застосування.

Детальніше

Особливості монтажу:
Підходить для дверей завтовшки 38-52 мм. Має якісну поворотну пружину, що розрахована на велике експлуатаційне навантаження. Європейський стандарт дверних ручок – EN 1906. В комплекті: шток – 8х8 мм, саморізи для кріплення безпосередньо до полотна дверей та болти М4 для наскрізного кріплення з заглушками. Болти можна вкорочувати в залежності від товщини дверей. Відстань між болтами 38 мм. Такий набір дозволяє кріпити ручку, як до полотна дверей, так і наскрізними гвинтами (якщо у замку є отвори), в залежності від вашого вибору. Кріплення з нержавіючої сталі. Пластикові вставки використовують, якщо ручка монтується наскрізними гвинтами. Вони виконують роль прихованого спейсера і запобігають тертю щитка ручки по полотну дверей. В комплекті дві пластикові вставки: номер «5» для зовнішньої сторони та номер «4» для внутрішньої.

 Особливості дизайну:
Дизайн ручки пасуватиме інтер’єрам громадського та приватного призначення. Матова поверхня та ергономічна форма приємні для користування. У розрізі має овальну форму з кутом нахилу 45 градусів. Обробка матова нержавіюча сталь, має холодний сталевий відтінок із матовою поверхнею, що царапана щіткою.
В разі застосування фурнітури для вхідних дверей, бажано комплектувати її з протектором MUL-T-LOCK® SL3 в обробці матовий нікель або з протектором DISEC® круглої або овальної форми в обробці матова нержавіюча сталь.

Ручка дверна ROSTEX NOVARA

Ручка дверна ROSTEX NOVARA

Ціна від: 910,80 грн. з ПДВ

Комплект ручок для внутрішнього та зовнішнього застосування.

Детальніше

 Особливості монтажу:
Підходить для дверей завтовшки 38-52 мм. Має якісну поворотну пружину, що розрахована на велике експлуатаційне навантаження. Європейський стандарт дверних ручок – EN 1906. В комплекті: шток – 8х8 мм, саморізи для кріплення безпосередньо до полотна дверей та болти М4 для наскрізного кріплення з заглушками. Болти можна вкорочувати в залежності від товщини дверей. Відстань між болтами 38 мм. Такий набір дозволяє кріпити ручку, як до полотна дверей, так і наскрізними гвинтами (якщо у замку є отвори), в залежності від вашого вибору. Кріплення з нержавіючої сталі. Пластикові вставки використовують, якщо ручка монтується наскрізними гвинтами. Вони виконують роль прихованого спейсера і запобігають тертю щитка ручки по полотну дверей. В комплекті дві пластикові вставки: номер «5» для зовнішньої сторони та номер «4» для внутрішньої.

 Особливості дизайну:
Дизайн ручки пасуватиме інтер’єрам громадського  та приватного призначення. Матова поверхня та форма-половинка приємні для користування. Обробка матова нержавіюча сталь, має холодний сталевий відтінок із матовою поверхнею, що царапана щіткою.
В разі застосування фурнітури для вхідних дверей, бажано комплектувати її з протектором MUL-T-LOCK® SL3 в обробці матовий нікель або з протектором DISEC® круглої або овальної форми в обробці матова нержавіюча сталь.

Фурнітура інтер'єрна ROSTEX OFFICE

Фурнітура інтер'єрна ROSTEX OFFICE

Ціна від: 1 165,20 грн. з ПДВ

Фурнітура інтерьєрна для внутрішнього застосування на суцільному щитку.Дизайн ручки має нестандартну форму найкраще підійде для громадського застосування, а саме офісних приміщень.Обробка хром сатин. Має сріблясто-сірий відтінок із матовою шовковистою поверхнею. Найкраще виглядає на дверях червонуватих відтінків – від світлого кремового до темнокоричневого шоколадного. Для інтер’єрів у сучасних та класичних стилях.

Ручка дверна ROSTEX PALERMO

Ручка дверна ROSTEX PALERMO

Ціна від: 426,00 грн. з ПДВ

Комплект ручок для внутрішнього та зовнішнього застосування.

Детальніше

 Особливості монтажу:
Підходить для дверей завтовшки 38-52 мм. Має якісну поворотну пружину, що розрахована на велике експлуатаційне навантаження та посилену конструкцію з фіксуючими металевими елементами. Європейський стандарт дверних ручок – EN 1906. В комплекті: шток – 8х8 мм, болти М4 для наскрізного кріплення з заглушками. Болти можна вкорочувати в залежності від товщини дверей. Відстань між болтами 38 мм. Такий набір дозволяє кріпити ручку наскрізними гвинтами , якщо у замку є отвори. Кріплення з нержавіючої сталі.

 Особливості дизайну:
Дизайн ручки пасуватиме інтер’єрам громадського та приватного призначення. Матова поверхня та закруглена форма зручні для користування. Обробка матова нержавіюча сталь, має холодний сталевий відтінок із матовою поверхнею, що царапана щіткою.У розрізі має круглу форму
В разі застосування фурнітури для вхідних дверей, бажано комплектувати її з протектором MUL-T-LOCK® SL3 в обробці матовий нікель або з протектором DISEC® круглої або овальної форми в обробці матова нержавіюча сталь.

Ручка дверна ROSTEX PARMA

Ціна від: 1 053,60 грн. з ПДВ

Комплект ручок для внутрішнього та зовнішнього застосування.

Детальніше

 Особливості монтажу:
Підходить для дверей завтовшки 38-52 мм. Має якісну поворотну пружину, що розрахована на велике експлуатаційне навантаження та посилену конструкцію з фіксуючими металевими елементами. Європейський стандарт дверних ручок – EN 1906. В комплекті: шток – 8х8 мм, болти М4 для наскрізного кріплення з заглушками. Болти можна вкорочувати в залежності від товщини дверей. Відстань між болтами 38 мм. Такий набір дозволяє кріпити ручку наскрізними гвинтами , якщо у замку є отвори. Кріплення з нержавіючої сталі.

 Особливості дизайну:
Дизайн ручки пасуватиме інтер’єрам громадського та приватного призначення. Матова поверхня та закруглена форма зручні для користування. Обробка матова нержавіюча сталь, має холодний сталевий відтінок із матовою поверхнею, що царапана щіткою.У розрізі має круглу форму
В разі застосування фурнітури для вхідних дверей, бажано комплектувати її з протектором MUL-T-LOCK® SL3 в обробці матовий нікель або з протектором DISEC® круглої або овальної форми в обробці матова нержавіюча сталь.

Ручка дверна ROSTEX QUADRUM

Ціна від: 1 466,40 грн. з ПДВ

Комплект ручок на двері завтовшки 38-45 мм.

Детальніше

Обробка:нержавіюча сталь матова, нержавіюча сталь матова титан PVD.
Комплектація: одна ручка з натисканням та одна фіксована/ дві ручки з натисканням. Фурнітура має щиток квадратної форми.

Фурнітура інтер'єрна ROSTEX REAL

Фурнітура інтер'єрна ROSTEX REAL

Ціна від: 1 448,40 грн. з ПДВ

Фурнітура для внутрішнього застосування на роздільних щитках

Детальніше

Конструкція ручки та щитка має просту і зручну форму, її родзинкою є нанесення матового ефекту на хромову поверхню ручки.
Дизайн ручки пасуватиме сучасним інтер’єрам стилю: ар-деко, мінімалізм, хай-тек тощо.
 Обробка: хром полірований, Титан_PVD, хром матовий.

Ручка дверна ROSTEX ROTONDUM

Ручка дверна ROSTEX ROTONDUM

Ціна від: 1 567,20 грн. з ПДВ

Комплект інтер’єрної фурнітури  для внутрішнього та зовнішнього застосування.

Детальніше

Класифікація згідно з EN 1906.  Підходить для дверей товщиною 38-45 мм. До комплекту входять одна ручка з натисканням та одна фіксована.Фурнітура має щиток круглої форми.Дизайн ручки пасуватиме інтер’єрам громадського та приватного призначення. Матова поверхня та елегантна форма зручні для користування. Матеріал корпуса:нержавіюча сталь. Обробка матова нержавіюча сталь, має холодний сталевий відтінок з блискучою поверхнею, що царапана щіткою.

Ручка дверна ROSTEX SAVONA

Ручка дверна ROSTEX SAVONA

Ціна від: 1 089,60 грн. з ПДВ

Комплект ручок для внутрішнього та зовнішнього застосування.

Детальніше

 Особливості монтажу:
Підходить для дверей завтовшки 38-52 мм. Має якісну поворотну пружину, що розрахована на велике експлуатаційне навантаження та посилену конструкцію з фіксуючими металевими елементами. Європейський стандарт дверних ручок – EN 1906. В комплекті: шток – 8х8 мм, болти М4 для наскрізного кріплення з заглушками. Болти можна вкорочувати в залежності від товщини дверей. Відстань між болтами 38 мм. Такий набір дозволяє кріпити ручку наскрізними гвинтами , якщо у замку є отвори. Кріплення з нержавіючої сталі.

 Особливості дизайну:
Дизайн ручки пасуватиме інтер’єрам громадського та приватного призначення. Матова поверхня та плоска рельєфна форма зручні для користування. Обробка матова нержавіюча сталь, має холодний сталевий відтінок з блискучою поверхнею, що царапана щіткою.
В разі застосування фурнітури для вхідних дверей, бажано комплектувати її з протектором MUL-T-LOCK® SL3 в обробці матова нержавіюча сталь. або з протектором DISEC в обробці матова нержавіюча сталь.

Ручка дверна ROSTEX SOLDA

Ручка дверна ROSTEX SOLDA

Ціна від: 1 076,40 грн. з ПДВ

Комплект ручок для внутрішнього та зовнішнього застосування.

Детальніше

 Особливості монтажу:
Підходить для дверей завтовшки 38-52 мм. Має якісну поворотну пружину, що розрахована на велике експлуатаційне навантаження та посилену конструкцію з фіксуючими металевими елементами. Європейський стандарт дверних ручок – EN 1906. В комплекті: шток – 8х8 мм, болти М4 для наскрізного кріплення з заглушками. Болти можна вкорочувати в залежності від товщини дверей. Відстань між болтами 38 мм. Такий набір дозволяє кріпити ручку наскрізними гвинтами , якщо у замку є отвори. Кріплення з нержавіючої сталі.

 Особливості дизайну:
Дизайн ручки пасуватиме інтер’єрам громадського та приватного призначення. Матова поверхня та плоска рельєфна форма зручні для користування. Обробка матова нержавіюча сталь, має холодний сталевий відтінок з блискучою поверхнею, що царапана щіткою.
В разі застосування фурнітури для вхідних дверей, бажано комплектувати її з протектором MUL-T-LOCK® SL3 в обробці матова нержавіюча сталь. або з протектором DISEC в обробці матова нержавіюча сталь.

Фурнітура інтер'єрна ROSTEX SURIVAL

Фурнітура інтер'єрна ROSTEX SURIVAL

Ціна від: 1 491,60 грн. з ПДВ

Фурнітура інтерьєрна для внутрішнього та зовнішнього застосування.

Детальніше

Підходить для дверей товщиною 40-45 мм.
Орієнтована для профільних дверей на суцільному щитку.
Ширина щитка становить 30 або 46 мм.

Міжосьова відстань: 72/90/92мм
Фурнітура кріпиться за допомогою двох гвинтів і шпильок з різьбленням М6 ,які вбудовані в зовнішній щиток.
До комплекту входять одна ручка з натисканням та одна фіксована.
Дизайн ручки має просту форму, підходить для встановлення в громадському місці.
 Матеріал корпуса:нержавіюча сталь.
 Обробка матова нержавіюча сталь, має холодний сталевий відтінок із матовою поверхнею, що царапана щіткою.
Найкраще підходить для застосування у сучасних інтер’єрах.

Ручка дверна ROSTEX TABLET

Ручка дверна ROSTEX TABLET

Ціна від: 523,20 грн. з ПДВ

Фурнітура для внутрішнього та зовнішнього застосування.

Детальніше

Класифікація згідно з EN 1906.
Ручка-кнопка підходить для дверей товщиною 38-52  мм Дизайн ручки пасуватиме інтер’єрам громадського призначення. Матова поверхня приємна на дотик. Незвична форма-таблетка має гарну ергономіку та стильно виглядає. Фурнітура має щиток овальної форми, для застосування на профільних дверях.
Матеріал корпуса:нержавіюча сталь.Обробка матова нержавіюча сталь, має холодний сталевий відтінок із матовою поверхнею, що царапана щіткою. Найкраще підходить для застосування у сучасних інтер’єрах.

Фурнітура інтер'єрна ROSTEX TEMPO

Фурнітура інтер'єрна ROSTEX TEMPO

Ціна від: 1 386,00 грн. з ПДВ

Фурнітура інтерьерна  ROSTEX 850  для деревяних та профільних дверей товщиною 40-45мм.

Детальніше

Матеріал: нержавіюча сталь, замак. Кріплення – болти М5.

Міжосьова відстань: 85/90мм
Обробка: хром полірований, неіржавіюча сталь матова.

Фурнітура інтер'єрна ROSTEX TORINO

Фурнітура інтер'єрна ROSTEX TORINO

Ціна від: 1 177,20 грн. з ПДВ

Комплект ручок для внутрішнього та зовнішнього застосування.

Детальніше

 Особливості монтажу:
Підходить для дверей завтовшки 38-52 мм. Має якісну поворотну пружину, що розрахована на велике експлуатаційне навантаження. Європейський стандарт дверних ручок – EN 1906. В комплекті: шток – 8х8 мм, саморізи для кріплення безпосередньо до полотна дверей та болти М4 для наскрізного кріплення з заглушками. Болти можна вкорочувати в залежності від товщини дверей. Відстань між болтами 38 мм. Такий набір дозволяє кріпити ручку, як до полотна дверей, так і наскрізними гвинтами (якщо у замку є отвори), в залежності від вашого вибору. Кріплення з нержавіючої сталі. Пластикові вставки використовують, якщо ручка монтується наскрізними гвинтами. Вони виконують роль прихованого спейсера і запобігають тертю щитка ручки по полотну дверей. В комплекті дві пластикові вставки: номер «5» для зовнішньої сторони та номер «4» для внутрішньої.

 Особливості дизайну:
Дизайн ручки пасуватиме інтер’єрам громадського  та приватного призначення. Обробка поверхні представлена комбінацією  матової нержавіючої сталі та хрому полірованого. Форма з прямими кутами підійдуть для більшості сучасних інтер’єрів.
В разі застосування фурнітури для вхідних дверей, бажано комплектувати її з протектором MUL-T-LOCK® SL3 в обробці матовий нікель або з протектором DISEC® круглої або овальної форми в обробці матова нержавіюча сталь.

Ручка дверна ROSTEX TREVISO

Ручка дверна ROSTEX TREVISO

Ціна від: 1 189,20 грн. з ПДВ

Комплект ручок для внутрішнього та зовнішнього застосування.

Детальніше

 Особливості монтажу:
Підходить для дверей завтовшки 38-52 мм. Має якісну поворотну пружину, що розрахована на велике експлуатаційне навантаження. Європейський стандарт дверних ручок – EN 1906. В комплекті: шток – 8х8 мм, саморізи для кріплення безпосередньо до полотна дверей та болти М4 для наскрізного кріплення з заглушками. Болти можна вкорочувати в залежності від товщини дверей. Відстань між болтами 38 мм. Такий набір дозволяє кріпити ручку, як до полотна дверей, так і наскрізними гвинтами (якщо у замку є отвори), в залежності від вашого вибору. Кріплення з нержавіючої сталі. Пластикові вставки використовують, якщо ручка монтується наскрізними гвинтами. Вони виконують роль прихованого спейсера і запобігають тертю щитка ручки по полотну дверей. В комплекті дві пластикові вставки: номер «5» для зовнішньої сторони та номер «4» для внутрішньої.

 Особливості дизайну:
Дизайн ручки пасуватиме інтер’єрам громадського  та приватного призначення. Матова поверхня та плоска форма з вигином приємні для користування. Цей дизайн також використовують в моделях захисної фурнітури.Обробка матова нержавіюча сталь, має холодний сталевий відтінок із матовою поверхнею, що царапана щіткою.
В разі застосування фурнітури для вхідних дверей, бажано комплектувати її з протектором MUL-T-LOCK® SL3 в обробці матовий нікель або з протектором DISEC® круглої або овальної форми в обробці матова нержавіюча сталь.

Ручка дверна ROSTEX VIGO

Ціна від: 312,00 грн. з ПДВ

Комплект ручок для внутрішнього та зовнішнього застосування.

Детальніше

 Особливості монтажу:
Підходить для дверей завтовшки 38-55 мм. Має якісну поворотну пружину, що розрахована на велике експлуатаційне навантаження. Європейський стандарт дверних ручок – EN 1906. В комплекті: шток – 8х8 мм, саморізи для кріплення безпосередньо до полотна дверей та болти М4 для наскрізного кріплення з заглушками. Болти можна вкорочувати в залежності від товщини дверей. Відстань між болтами 38 мм. Такий набір дозволяє кріпити ручку, як до полотна дверей, так і наскрізними гвинтами (якщо у замку є отвори), в залежності від вашого вибору. Кріплення з нержавіючої сталі. Пластикові вставки використовують, якщо ручка монтується наскрізними гвинтами. Вони виконують роль прихованого спейсера і запобігають тертю щитка ручки по полотну дверей. В комплекті дві пластикові вставки: номер «5» для зовнішньої сторони та номер «4» для внутрішньої.

 Особливості дизайну:

Форма щитка: кругла, овальна, квадратна.
Дизайн ручки пасуватиме інтер’єрам громадського призначення. Цей дизайн також використовують в моделях захисної фурнітури. Матова поверхня та проста форма приємні для користування. У розрізі має круглу форму.  Обробка матова нержавіюча сталь, має холодний сталевий відтінок із матовою поверхнею, що царапана щіткою.
В разі застосування фурнітури для вхідних дверей, бажано комплектувати її з протектором MUL-T-LOCK® SL3 в обробці матовий нікель або з протектором DISEC® круглої або овальної форми в обробці матова нержавіюча сталь.

Ручки-скоби

Ручка-скоба ROSTEX ALFA

Ручка-скоба ROSTEX ALFA

Ціна від: 2 548,80 грн. з ПДВ

Ручка-скоба ROSTEX ALFA ARCHITECT для вхідних дверей.

Детальніше

Виготовлена з нержавіючої сталі, призначена для використання  у зовнішньому середовищі. Встановлюється на двері товщиною від 35мм. Установка на двері за допомогою гвинтів M8x50 мм у будь-якому місці дверей. Монтаж на двері можливий у вертикальному, горизонтальному або діагональному положенні. На двері із замками із звичайною заскочкою необхідно підібрати поворотну ручку-половинку для монтажу із внутрішнього боку дверей з метою забезпечення вільного виходу. Для дверей із роликовою заскочкою можна придбати двосторонню ручку скобу. Для захисту замкового циліндру рекомендуємо застосовувати протектор ROSTEX QUADRUM або ROSTEX ROTONDUM.

Міжосьова відстань: 500/800/1100мм.
Обробка: нержавіюча сталь матова, латунь PVD.

Ручка-скоба ROSTEX BETA

Ручка-скоба ROSTEX BETA

Ціна від: 5 271,60 грн. з ПДВ

Ручка-скоба ROSTEX BETA DIRECT одностороння або двостороння для вхідних дверей.

Детальніше

Виготовлена з нержавіючої сталі з обробкою нержавіюча сталь матова, призначена для використання  у зовнішньому середовищі.
Встановлюється на двері товщиною від 35мм. Установка на двері за допомогою гвинтів M8x50 мм у будь-якому місці дверей. Монтаж на двері можливий у вертикальному, горизонтальному або діагональному положенні. На двері із замками із звичайною заскочкою необхідно підібрати поворотну ручку-половинку для монтажу із внутрішнього боку дверей з метою забезпечення вільного виходу. Для дверей із роликовою заскочкою можна придбати двосторонню ручку скобу. Для захисту замкового циліндру рекомендуємо застосовувати протектор ROSTEX QUADRUM або ROSTEX ROTONDUM з обробкою нержавіюча сталь матова.
Обробка нержавіюча сталь матова. Має холодний сталевий відтінок із матовою поверхнею, що царапана щіткою. Найкраще підходить для застосування у сучасних інтер’єрах.

Ручка-скоба ROSTEX Dublin

Ціна від: 5 246,40 грн. з ПДВ

Ручка-скоба ROSTEX  DUBLIN одностороння або двостороння для вхідних дверей.

Детальніше

Виготовлена з нержавіючої сталі з обробкою нержавіюча сталь матова, призначена для використання  у зовнішньому середовищі.
Встановлюється на двері товщиною 65-80мм. Установка на двері за допомогою наскрізного кріплення, гвинтами M6x75 мм. Комплект розрахований на замки зі звичайним (фалевим) ригелем, монтаж на двері можливий у вертикальному положенні.
Ручка-скоба може мати загартований протектор циліндра із захистом від висвердлювання.
Міжосьова відстань: 85/90мм.
Обробка нержавіюча сталь матова. Має холодний сталевий відтінок із матовою поверхнею, що царапана щіткою. Найкраще підходить для застосування у сучасних інтер’єрах.

Ручка-скоба ROSTEX DELTA

Ручка-скоба ROSTEX DELTA

Ціна від: 3 471,60 грн. з ПДВ

Ручка-скоба ROSTEX DELTA одностороння або двостороння для вхідних дверей.

Детальніше

Виготовлена з нержавіючої сталі з обробкою нержавіюча сталь матова, призначена для використання  у зовнішньому середовищі.
Встановлюється на двері товщиною від 50мм. Установка на двері за допомогою гвинтів M6 у будь-якому місці дверей. Монтаж на двері можливий у вертикальному, горизонтальному або діагональному положенні. Для захисту замкового циліндру рекомендуємо застосовувати протектор ROSTEX QUADRUM або ROSTEX ROTONDUM з обробкою нержавіюча сталь матова.

Міжосьова відстань: 300/400/600/700/900/1400мм.
Обробка нержавіюча сталь матова. Має холодний сталевий відтінок із матовою поверхнею, що царапана щіткою. Найкраще підходить для застосування у сучасних інтер’єрах.

Ручка-скоба ROSTEX Geneva

Ціна від: 2 289,60 грн. з ПДВ

Ручка-скоба ROSTEX GENEVA для вхідних дверей.

Детальніше

Виготовлена з нержавіючої сталі з обробкою нержавіюча сталь матова, призначена для використання  у зовнішньому середовищі.
Встановлюється на двері товщиною 65-80мм. Установка на двері за допомогою гвинтів M8x50 мм у будь-якому місці дверей. Монтаж на двері можливий у вертикальному, горизонтальному або діагональному положенні. На двері із замками із звичайною заскочкою необхідно підібрати поворотну ручку-половинку для монтажу із внутрішнього боку дверей з метою забезпечення вільного виходу. Для дверей із роликовою заскочкою можна придбати двосторонню ручку скобу.

Ручка-скоба може мати загартований протектор циліндра із захистом від висвердлювання.
Міжосьова відстань: 85/92/350мм.

Обробка нержавіюча сталь матова. Має холодний сталевий відтінок із матовою поверхнею, що царапана щіткою. Найкраще підходить для застосування у сучасних інтер’єрах.

Ручка-скоба ROSTEX GAMA

Ручка-скоба ROSTEX GAMA

Ціна від: 2 780,40 грн. з ПДВ

Ручка-скоба ROSTEX GAMA для вхідних дверей. Обробка: нержавіюча сталь матова.

Детальніше

Встановлюється на двері товщиною від 35мм. Установка на двері за допомогою гвинтів M8x50 мм у будь-якому місці дверей. Монтаж на двері можливий у вертикальному, горизонтальному або діагональному положенні.

На двері із замками із звичайною заскочкою необхідно підібрати поворотну ручку-половинку для монтажу із внутрішнього боку дверей з метою забезпечення вільного виходу. Для дверей із роликовою заскочкою можна придбати двосторонню ручку скобу.
Міжосьова відстань: 650/800мм
Для захисту замкового циліндру рекомендуємо застосовувати протектор ROSTEX QUADRUM або ROSTEX ROTONDUM або з протекторами DISEC з обробкою нержавіюча сталь матова.

Виготовлена з нержавіючої сталі з обробкою нержавіюча сталь матова, призначена для використання  у зовнішньому середовищі.
Обробка нержавіюча сталь матова. Має холодний сталевий відтінок із матовою поверхнею, що царапана щіткою. Найкраще підходить для застосування у сучасних інтер’єрах.

Ручка-скоба ROSTEX OMEGA

Ціна від: 3 051,60 грн. з ПДВ

Ручка-скоба ROSTEX OMEGA  для вхідних дверей.

Детальніше

Виготовлена з нержавіючої сталі з обробкою нержавіюча сталь матова, призначена для використання  у зовнішньому середовищі.
Встановлюється на двері товщиною від 50мм. Установка на двері за допомогою гвинтів M8 у будь-якому місці дверей. Монтаж на двері можливий у вертикальному, горизонтальному або діагональному положенні. Для захисту замкового циліндру рекомендуємо застосовувати протектор ROSTEX QUADRUM або ROSTEX ROTONDUM з обробкою нержавіюча сталь матова.

Міжосьова відстань: 400/700/900/1400мм.
Обробка нержавіюча сталь матова. Має холодний сталевий відтінок із матовою поверхнею, що царапана щіткою. Найкраще підходить для застосування у сучасних інтер’єрах.

Ручка-скоба ROSTEX Vienna

Ручка-скоба ROSTEX Vienna

Ціна від: 6 189,60 грн. з ПДВ

Комплект  ROSTEX  ручки-скоби VIENNA та фурнітури на суцільній планці з натискною ручкою.

Детальніше

Встановлюється на двері товщиною 65-80мм. Установка на двері за допомогою наскрізного кріплення, гвинтами M6x75 мм. Комплект розрахований на замки зі звичайним (фалевим) ригелем, монтаж на двері можливий у вертикальному положенні.
Ручка-скоба має загартований протектор циліндра із захистом від висвердлювання.
Матеріал комплекту: нержавіюча сталь. Обробка нержавіюча сталь матова. Має холодний сталевий відтінок із матовою поверхнею, що царапана щіткою. Найкраще підходить для застосування у сучасних інтер’єрах.

Щитки декоративні

Щиток ROSTEX DESIGN

Ціна від: 307,20 грн. з ПДВ

Щитки для євро циліндрів PZ (EURO-DIN стандарту) та поворотні кнопки WC, підходять для внутрішнього та зовнішнього застосування.

Детальніше

За рахунок декоративних накладок кріпильні гвинти не помітні. Підходять для дверей товщиною 38-52 мм. Щиток квадратної форми – 53 х 53 мм.
Обробка матова нержавіюча сталь, хром полірований, фарба чорна.
Щиток  лаконічно поєднується з моделями дверної фурнітури  ROSTEX серії Design Line.

Щиток ROSTEX ES52

Ціна від: 177,60 грн. з ПДВ

Щитки з нержавіючої сталі, підходять для внутрішнього та зовнішнього застосування.

Детальніше

За рахунок декоративних накладок кріпильні гвинти не помітні. Підходять для дверей товщиною 38-52 мм. Щиток круглої форми, діаметр – 52 мм.
Обробка матова нержавіюча сталь, має холодний сталевий відтінок із матовою поверхнею, що царапана щіткою.
Щиток  лаконічно поєднується з моделями дверної фурнітури  ROSTEX серії Economy Line.

Щиток ROSTEX H50

Ціна від: 181,20 грн. з ПДВ

Щитки з нержавіючої сталі, підходять для внутрішнього та зовнішнього застосування.

Детальніше

За рахунок декоративних накладок кріпильні гвинти не помітні. Підходять для дверей товщиною 38-52 мм. Щиток квадратної форми – 50 х 50 мм.
Обробка матова нержавіюча сталь, має холодний сталевий відтінок із матовою поверхнею, що царапана щіткою.
Щиток  лаконічно поєднується з моделями дверної фурнітури  ROSTEX серії Economy Line.

Щиток ROSTEX H56

Ціна від: 807,60 грн. з ПДВ

Щитки для євро циліндрів PZ (EURO-DIN стандарту) та поворотні кнопки WC, підходять для внутрішнього та зовнішнього застосування.

Детальніше

За рахунок декоративних накладок кріпильні гвинти не помітні.
Підходять для дверей товщиною 38-52 мм.
Щиток квадратної форми – 56 х 56 мм.

Інноваційна обробка фурнітури чорного кольору зі світлим відтінком.
Має матову поверхню оброблену щіткою.
Добре виглядає як на темних так і на світлих дверях всіх кольорів.
Підходить до всіх стилів інтер’єрів.
Щиток  лаконічно поєднується з моделями дверної фурнітури  ROSTEX серії Design Line.

Щиток ROSTEX SNH55

Щиток ROSTEX SNH55

Ціна від: 726,00 грн. з ПДВ

Щитки з нержавіючої сталі в чорній обробці для євроциліндрів (EURO-DIN стандарту).

Детальніше

Підходять для внутрішнього та зовнішнього застосування.
За рахунок декоративних накладок кріпильні гвинти не помітні.
Підходять для дверей товщиною 38-52 мм.
Щиток круглої форми, діаметр – 55 мм.
Обробка матова нержавіюча сталь, має холодний сталевий відтінок із матовою поверхнею, що царапана щіткою.
Щиток  лаконічно поєднується з моделями дверної фурнітури  ROSTEX серії Economy Line.

Щиток ROSTEX S32

Щиток ROSTEX S32

Ціна від: 162,00 грн. з ПДВ

Щитки з нержавіючої сталі для євро циліндрів PZ (EURO-DIN стандарту), підходять для внутрішнього та зовнішнього застосування.

Детальніше

За рахунок декоративних накладок, місця кріплень не помітні. Підходять для дверей товщиною 38-52 мм. Щиток овальної форми – 70 х 32 мм.

Особливості дизайну
Обробка матова нержавіюча сталь, має холодний сталевий відтінок із матовою поверхнею, що царапана щіткою.
Щиток  лаконічно поєднується з моделями дверної фурнітури  ROSTEX серії Economy Line.

Дверні ланцюжки

Ланцюжок ROSTEX 85

Ланцюжок ROSTEX 85

Ціна від: 442,80 грн. з ПДВ

Дверний ланцюжок для вхідних дверей.

Детальніше

Довжина – 85мм.

Стороність: ліві/праві.

Форма щитка – SQUARE

Обробка – Хром_полірований.

Дверні останови

Дверні обмежувачі і стопори – це спеціальна фурнітура, що продовжує термін експлуатації дверей і запобігає пошкодження дверного полотна і стін. Стопори виробляються з металів і підбираються відповідно із загальною стилістикою вхідний дверей.Стопори дозволяють запобігти появі потертостей на стіні і вм’ятин і подряпин на самому дверному полотні.

Останов дверний ROSTEX K1 Nerez Mat

Ціна від: 368,40 грн. з ПДВ

Останов дверний ROSTEX для внутрішніх дверей. Кріплення до підлоги гвинтом М8Х200.
Обробка – неіржавіюча сталь матова.