У НОВИЙ РІК З БЕЗПЕКОЮ !

В інтернеті можна знайти відмички на будь-який смак і практично будь-який замок. Є замки, для відкриття  яких потрібен досвід, спеціалізація і специфічний інструмент, а є ті, які розкриє будь-який наркоман. Потрібно розуміти, що завдання домушника увійти в квартиру тихо і швидко. Саме так і вибираються інструменти і метод відкриття дверей.

Якщо не працюють відмички, то зламують двері механічним способом, просто вибиваючи і виламуючи її. Ніхто не буде возитися з циліндром замка, якщо його можна просто переламати за 5 секунд. Є універсальна відмичка для сувальдних замків з ключем метеликом і відкриває відсотків 80 простих сувальдних замків. Є самоімпрессіонниі ключі під певні замки. Злодій шукає і знаходить в дверях і замках слабкі сторони і саме на них справляє вплив, щоб відкрити.

Тому якщо ви не хочете стати  жертвою шахраїв, фахівці магазину “ЛоксМайстер на Подолі” радять більш прискипливо переглянути чи дійсно ваші замки та двері зможуть тримати оборону вашої оселі та захистити вашу власність. Запрошуємо завітати до нас і ми допоможемо з вибором замків та дверей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *