ВХІДНІ ДВЕРІ ЯКІ Б ВИ ХОТІЛИ КУПИТИ !

Сьогодні в Україні безліч торгових майданчиків, які пропонують вхідні металеві двері. Сегмент дверей за якістю досить великий, від консервних банок до пристойних надійних дверей. Але, на жаль, як ті так і інші двері, в переважній більшості, комплектуються так званою стандартною комплектацією замків – дешевими і не належним чином надійними. При цьому продавці часто дуже неохоче пропонують покупцеві право самостійного вибору замків та фурнітури, нав’язуючи своє.

В магазині «ЛоксМайстер на Подолі» фахівці притримуються дещо іншого підходу до вибору, як дверей так і замків. Ми продаємо не тільки надійні вхідні двері, а й пропонуємо нашому покупцеві укомплектувати їх на свій смак та вибрати дійсно якісні і надійні замки та захисну фурнітуру. Ви маєте змогу самому створити ваші майбутні двері, підбираючи дизайн фурнітури та надійність замків згідно ваших побажань та нашого асортименту.

Також ви можете пофантазувати з приводу зовнішнього вигляду дверей, ми можемо запропонувати широкий спектр різноманітних декоративних накладок на ваші двері.

Отож ваші побажання примножені на наші можливості обов’язково дадуть результат!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *