Встановлення, заміна замкових циліндрів.

В мережі магазинів ЛоксМайстер представлені замкові циліндри (секрети, серцевини, лічинки) від найкращих світових виробників.

  • Фінські циліндри з дисковою системою Abloy (Аблой), що забезпечать найвищий рівень безпеки.
  • Надійні ізраїльські  пінові циліндри Mul-T-Lock (Мультілок) різних ключових платформ та класу захисту.
  • Швейцарські надскладні з трьома рядами пінів циліндри  KESO – мають найвищий ступінь захисту.
  • Німецькі електромеханічні циліндри з ультимативним рівнем безпеки IKON e-CLIQ
  • Надійні замкові секрети за доступною ціною VEGA
  • Циліндри з англійським профілем від іспанського виробника TESA.


Всі представлені у нас циліндри відповідають сучасним стандартам безпеки і що дуже важливо мають повний сервіс на території України.

 

 Існує маса причин для того, щоб з’явилась необхідність поміняти замковий циліндр у вхідних або у міжкімнатних дверях. Це може бути: некоректна робота циліндра, погано входить ключ, втрачені ключі (загублені або викраденні) і найважливіше – циліндр не відповідає сучасним стандартам безпеки.

   Наші рекомендації, як встановити (поміняти) циліндр на дверях трохи нижче. А для початку розберемося, що ж це воно таке замковий циліндр.
   Замковий циліндр (в народі його часто називають серцевина, сердечник, секрет, личинка, вставка) – це безпосередньо секретний елемент замка, саме він відповідає за захист замка від зламу відмичками. Вони бувають різні по секретності і відповідно по вартості. І тут важливо розуміти – не може дешевий циліндр бути надійним.

   На ринку України представлено дуже багато замкових циліндрів різних виробників. Найбільше розповсюдження набули циліндри з піновою системою секретного механізму. Також популярними вже стали циліндри з дисковою системою.

Що ж пропонуємо ми? Ми пропонуємо топові циліндри від найкращих світових виробників. Такі як фінські циліндри з дисковою системою Abloy, ізраїльські з піновою системою Mul-T-Lock, швейцарські надскладні з трьома рядами пінів KESO, а також пінові циліндри економ-серії VEGA та з англійським профілем від іспанського виробника TESA. Всі представлені у нас циліндри відповідають сучасним стандартам безпеки і що дуже важливо мають повний сервіс на території України.

То як же все ж таки поміняти замковий циліндр? Зазвичай нічого складного тут не має. Достатньо однієї викрутки. Але наша рекомендація – зверніться до нас замкових майстрів. Чому?

   По перше – для того, щоб поміняти циліндр потрібно знати його розмір та симетрію, а їх дуже багато і залежать вони від конструктивних особливостей дверей. А майстер зможе до міліметра визначити необхідний розмір.
   По друге – частенько буває, що однієї викрутки недостатньо, потрібен додатковий спеціальний інструмент, а головне знання і вміння майстра.
   По третє – нерідкисними є випадки, коли неправильно встановлений корпус замка або ж фурнітура і це призводить до некоректної роботи циліндра. Звичайно ж наші майстри всі ці недоліки виправлять.
   По четверте – наші майстри не просто поміняють циліндр, вони нададуть додаткову консультацію, щодо посилення захисних характеристик ваших дверей.
   І головне майстри мережі ЛоксМайстер виконають ваше замовлення швидко та якісно.

   Дуже важливо розуміти, що циліндр це захист від інтелектуального зламу відмичками. Його обов'язково потрібно захищати захисною фурнітурою (броненакладкою)! Якщо ваш замковий циліндр незахищений, наші майстри обов'язково порекомендують встановити броненакладку та виконають монтаж.

   А якщо підходити ґрунтовно, то це буде Комплексне рішення. Що таке комплексне рішення безпеки? Це концепція, яка надає найбільш раціональні та функціональні рішення для отримання максимальної безпеки вхідних дверей в приміщення. Найчастіше для встановлення комплексного рішення використовують: корпус замка, замковий циліндр та захисну фурнітуру.
   Прочитайте також наші поради та приклади нашої роботи: