НЕСТАНДАРТНІ РІШЕННЯ У ВИСЯЧИХ ЗАМКАХ

Висячі замки завжди користувалися попитом у громади. Адже встановлення цього замка не дуже складний процес і є можливість зробити це самостійно, без залучання фахівця. Та й спектр використання висячих замків занадто широкий, починаючи з простих шаф та закінчуючи охороною промислових або військових об’єктів.

У стандартному варіанті він чіпляється на скобу або скоби дверей, які потрібно зачинити – все дуже просто. Але інколи бувають випадки коли неможливо причепити замка, бо досить нестандартна конструкція дверей…

Ось і до нас звернувся покупець, який об’їхав пів міста у пошуках потрібного замка. Річ у тім що замок повинен бути дещо не таким як усі, конструктив дверцят які клієнту треба зачинити вимагають замок з довгою дужкою, котра ще й повинна вийматися з замка.

В нашому асортименті такий замок є!

Висячі замки підвищеної безпеки MUL-T-LOCK® М10 / М13 / М16 мають три варіанти розміру скоби, найбільша з котрих має 102 мм. До того ж скоба знімна. Саме цей замок і шукав наш клієнт.

Висячий замок MUL-T-LOCK М13/С3 підвищенної безпеки. Застосовується для забезпечення максимальної безпеки замикання контейнерів, гаражів, вагонів товарних потягів, складів і т.д.
Матеріал: замок-загартована сталь, дужка-загартована сталь із вмістом бору.
Циліндр MUL-T-LOCK Classic.
Ключ виймається як в закритому стані, так і у відкритому положенні.
Висота дужки 102 мм. Діаметр дужки 12,7 мм.
Обробка: чорна полімерна фарба.
Комплектація: 2 ключі та кодова картка.

Задоволений покупець пообіцяв порадити своїм знайомим саме наш магазин якщо виникне потреба придбати надійні замки або двері.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *