SLIDYS

Бажаєте купити? – Виберіть Локсмайстер-Центр!

Коли офісним, комерційним, житловим або нежитловим об’єктам потрібен додатковий захист, нерідко у віконні прорізи (в зовнішніх стінах) та дверні отвори (в зовнішніх чи внутрішніх стінах), вітрини встановлюють захисні розсувні сталеві ґрати. Основне завдання захисних решіток для вікон та дверей – запобігання несанкціонованому проникненню та посилення рівня безпеки об’єктів житлового та нежитлового фонду через віконні прорізи та дверні отвори, вітрини чи інші існуючі відкриті технічні проходи на зразок сходово-ліфтових вузлів та ліфтових шахт.

Переваги покупки сталевих захисних ґрат у «ЛоксМайстер»:

Мережа «ЛоксМайстер» на ринку країни пропонує розсувні системи для захисту вікон, дверей, балконів, та інших перегородок у приміщенні об’єкту від найкращого українського виробника. Наші експерти з питань безпеки забезпечать Вам європейський сервіс на всіх етапах обговорення та виконання замовлення. Вибір завжди залишається за Вами.
Ми прагнемо надавати якомога деталізовану та достатню інформацію про те, у який спосіб рекомендується, з огляду на безпеку об’єкту, використовувати розсувні системи максимально ефективно, а також забезпечуємо надання якісних послуг зі встановлення захисних розсувних ґрат, підтримки сервісом, подовженим терміном гарантії, обслуговуванням в післягарантійний період, документальним супроводом та кваліфікованим попереднім розрахунком.

Мережа «ЛоксМайстер» – відомий лідер на ринку країни за рівнем довіри при встановленні решіткових розсувних систем для захисту вікон і дверей, а також систем безпеки, оскільки:

купить решетки украина•  Віконні та дверні ґрати (решітки) комплектуються циліндрами високої секретності від світових лідерів галузі безпечного замикання Mul-T-Lock (Мультилок), Abloy (Аблой), Keso (Кезо), Vega (Вега), Tesa (Теса), та ін. Дані замкові циліндри мають клас секретності High Security та вище, мають численні міжнародні сертифікати, відповідають ДСТУ та стандарту ISO 9001.
•  Використовуються ключі, що мають захист від несанкціонованого дублювання. Виготовити копію ключа можна лише за карткою власника у Авторизованому Сертифікованому Центрі з виготовлення ключів, який є членом Української Локсмайстер Федерації.
•  Циліндри замків однієї ключової платформи можна об’єднати в систему Майстер-ключ або Один ключ. Виготовлення майстер-системи дозволить розмежувати доступ до приміщень та відкривати усі ґрати на об’єкті за допомогою одного ключа. Доступ користувачам у системі Майстер-ключ дозволить кожному члену сім’ї, співробітнику чи представнику обслуговуючого персоналу відмикатиме тільки ті точки проходу чи замикання ґрат, на які він має дозвіл. Власник генерального Майстер-ключа зможе відчиняти усі точки проходу та захисні розсувні ґрати одним ключем.
• Придбання та встановлення розсувних решіток для захисту вікон та дверей в мережі «ЛоксМайстер» – означає отримати подовжений термін гарантії та сервісну підтримку на увесь період їх експлуатації.
•  Установка фахівцями мережі «ЛоксМайстер» здійснюється на об’єктах приватного та корпоративного сегменту.

Як замовити сталеві розсувні ґрати Slidys?

•  Зробіть свій вибір мотивацією кваліфікованого замовлення захисних ґрат (решіток) в мережі магазинів з монтажем «ЛоксМайстер».
•  Зателефонуйте або завітайте до найближчого магазину «ЛоксМайстер».
•  Повідомте приблизні розміри віконного прорізу чи дверного отвору, у які потрібно встановити ґрати (решітки) та отримайте для прийняття свого рішення попередній розрахунок у вигляді комерційної пропозиції. До вартості комерційної пропозиції враховується доставка та монтаж захисних розсувних ґрат за тарифами, діючими на дату Вашого звернення.
•  Якщо Вас влаштовує надана комерційна пропозиція, здійснюється виїзд майстра на об’єкт для здійснення по факту усіх необхідних технічних замірів та уточнення технічного завдання, узгодження додаткових вимог Специфікації щодо складності конструктиву виробу чи виконання замовлення, внаслідок чого Ви отримаєте остаточну вартість Вашого замовлення.
•  Базовий термін дії комерційної пропозиції для прийняття Вами свого рішення поширюється впродовж трьох робочих днів. З метою потреби більшого часу для прийняття Вами рішення необхідно додатково доузгодити період оновлень вартості замовлення із відповідальним менеджером, який забезпечуватиме подальшу реєстрацію, документальний супровід та розрахунки по Вашому замовленню.
•  Базовий строк виконання замовлення складає 30 календарних днів. Індивідуальний підхід до виконання замовлення дозволяє скорочувати базовий строк та здійснювати виконання замовлення у встановлені терміни, що додатково узгоджені із споживачем.
•  Умови виконання замовлення узгоджуються із споживачем. Виконання замовлення здійснюється на підставі укладання Договору купівлі, а виконання робіт (надання послуг) зі встановлення – на підставі Акту прийому-передачі робіт (надання послуг).
решетки в офисРозробка української компанії Slidys – це досвід двох десятків років виробництва захисних розсувних ґрат в Україні, в основі якого закладені відроджені ідеї виготовлення перших розсувних ґрат минулого, що з’явилися в Австрії на початку ХХ ст. В основі конструкції виробу знаходиться сучасна технологія-нащадок давнього безрамкового австрійського механізму. Захисні розсувні ґрати виготовляються з якісної сертифікованої сталі, індивідуально під вимоги кожного об’єкту та встановлюються всередині приміщень, у відповідності з усіма вимогами охоронних та банківських норм безпеки (у конструкції виробу не використовуються пластикові чи алюмінієві елементи).

Розсувні захисні ґрати

Розсувний тип захисних конструкцій для віконних прорізів і дверних отворів призначений для приміщень об’єктів з обмеженим простором та лімітованою монтажною шириною. Розсувні ґрати (решітки) для вікон та дверей – оптимальний варіант у випадку, коли «амбразура» у стіні вузька, а відстань від неї до стіни не дозволяє встановлювати захисні ґрати двопільного типу. Захисна сталева конструкція, яка складається і розкладається одним рухом руки, ще називається пантографною (від пантографів, механізмів складання). У розмовній мові можна почути такі синоніми, як ґрати-ножиці, ґрати-гармошка.

Решетки для двериОсновні переваги розсувних ґрат Slidys (Слайдіс): 

•  Досконале поєднання традицій і сучасних технологій безпеки;
•  Компактність: монтаж розсувних ґрат у віконних прорізах чи дверних отворах не відобразиться на обсязі корисного простору;
•  Прозорість: не створюють перешкод для проникнення світла та провітрювання приміщень;
•  Естетичність: конструкція розсувних ґрат не порушує цілісного дизайну інтер’єру та ергономіки приміщення;
•  Універсальність: розсувні ґрати можна встановити як у віконних прорізах, так і в дверних отврах, у сходово-ліфтових вузлах тощо;
•  Оперативний монтаж виробу;
•  Проста та комфортна експлуатація.

Чому професіонали обирають Slidys (Слайдіс)?

•  Висока якість використовуваних матеріалів для виготовлення ґрат (відсутність комплектуючих з алюмінію та пластмас). На вимогу покупців у мережі магазинів «ЛоксМайстер» нададуть усі відповідні сертифікати.
•  Ґрати для посилення захисту вікон та дверей Slidys додатково захищені від підробки серійним номером.
•  Розсувні системи Slidys відповідають вимогам ДСО та нормам пожежної безпеки: не перешкоджають евакуації в разі виникнення займання вогню у приміщенні, не запалюються.
•  Металеві решітки ефективно використовуються, як елемент комплексної системи захисту периметра об’єкту.
•  Не вимагають особливого догляду.
•  Європейська якість за доступною ціною.
•  Розробляються та виготовляються в Україні.