Дверні замки Santos – якість перевірена роками.

Під словом “замки” як правило розуміється всі запираючі присторої, тобто і циліндр замка (серцевина, вставка, личинка) і запираючий ригельний механізм і навісний замок тощо. Португальський виробник Santos, історія якого налічує вже більше 70 років, спеціалізується якраз на запираючих ригельних механізмах. Мережа магазинів “ЛоксМайстер” реалізовує механізми даного виробника вже майже два десятки років. І з впевненістю можу сказати, що замки Santos є одними з кращих на ринку по співвідношенню ціна-якість. За ці роки випадків гарантійного та післягарантійного обслуговування можна злічити на пальцях.

Використання якісних сплавів металів та відпрацьованої технології виробництва, забезпечує даним замкам довговічний термін експлуатації та безшумну комфортну роботу.

Нижче показано види замків Santos.

1.Основні замки для вхідних та міжкімнатних дверей, які можуть бути:

одноригельними (Sash Lock 7 серія)

 

трьохригельними (Sash Lock 9 серія)

та додатковими

Основною особливістю даних замків є застосування додаткових захисних пластин, що захищає корпус замка від спроб його взламу.

2.Профільні замки для алюмінієвих, дверев’яних та пластикових дверей, які мають профільну конструкцію.

 

3.Фалеві замки для дверей, що не потребують блокування або ж в якості додаткового пристрою замикання разом з електромеханічними защіпками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *