Допис про те, як оптимізувати витрати ресторанного комплексу

Наша країна розвивається – факт. Хай не завжди так швидко й бездоганно, як би хотілося. Але, як посав Великий Кобзар – чужого навчайтесь і свого не цурайтесь. Десь рішуче й стрімко, а десь мало-помалу, проте представники бізнесу переймають та впроваджують практики кращих зарубіжних зразків. Приміром, мережа ЛоксМайстер вже кільканадцять років плідно співпрацює із яскравим представником ресторанного бізнесу – мережею МакДональдс. Стрижнем цієї співпраці є майстер-система на базі циліндрів МультЛок. Старий, добре відлагоджений і яскравий примір бізнес-практики – оптимізація використання замків та ключів. Можливо на перший погляд, трохи дорогувата, якщо порівняти із вартістю китайських дешевих циліндрів із мінмальною вартістю. А проте, якщо копнути глибше:
– підрахувати час робітників, який гається на пошук потрібного ключика;
– врахувати чато-густо сумнівну якість та зламостійкість “китайців”;
– додати відповідне ставлення персоналу;
– помножити на сервіс, яким забезпечені ті ж самі Мультлок, Аблой чи Теса, а от китайці – ні.
і таке інше.

Як підсумок – Дніпровський ЛоксМайстер отримав запит від представника ресторанного господарства із селища Піщанка. Майстер-система вже стає потроху звичайним явищем навіть не в “продвинутому” місті, яким без сумніву є Дніпро. Коротка бесіда для уточнення деталей, виставлений рахунок-фактура, отримані на банківський рахунок гроші – і ось вже кілька майстеризованих циліндрів Теса вирушають до нового місця на мапі країни, де вони без сумніву принесуть неаби яку користь. Управління та бізнес-процеси в ресторанному господарстві без сумніву отримають значне покращення та економію часу.

Приємна подія, приємний початок року – рухаємося далі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *