Дублікат ключів від «ЛоксМайстер Київ-Центр» – необхідний атрибут Нового року!

Новорічна ялинка, мандарини та шампанське – незмінні атрибути Нового року для більшості з нас. Та готуючись до новорічних свят, не варто нехтувати питаннями безпеки. Як свідчить практика, втрата ключів – одна з основних проблем, з якою стикаються наші клієнти під час багатоденних новорічних свят. Бо численні візити в гості до рідних та близьких, різдвяні канікули, коли потрібно на декілька днів або тижнів лишати власне помешкання, не сприяють їх надійному збереженню. Тож наявність дублікату ключів – життєво важлива необхідність для усіх.

Щоб бути повністю впевненим у якості та безпеці при виготовленні дубліката ключів, важливо відразу звернутися в правильне місце. «ЛоксМайстер Київ-Центр» на вул. Гоголівська, 48 – провідний локсмайстер-центр на Правому березі м. Києва, який має усе необхідне обладнання, а також необхідні знання та досвід з виготовлення дублікатів ключів.

Клієнти з усього Києва, особливо Центру, а також Київської області звертаються до нас для виготовлення дублікатів будь-яких ключів відомих світових брендів: Mul-T-Lock, ABLOY, CISA, MOTTURA, ISEO, KABA, GEGE, KALE, TESA, AZBE, а також звичайних ключів до будь-яких замків вже не одне десятиліття. Бо точно знають, що нам дійсно можна довіряти.

Наші основні переваги:
– оригінальне професійне обладнання та заготовки ключів,
– багаторічний досвід виготовлення дублікатів ключів будь-якого рівня складності;
– виготовлення дублікатів ключів як фізичним, так і юридичним особам, у т.ч за безготівковим розрахунком.
– Зручне місце розташування у центрі м. Києва.

Важливо, що «ЛоксМайстер Київ-Центр» – член профільної громадської організації – Українська Локсмайстер Федерація, а наші майстри систематично проходять навчання та мають усі необхідні сертифікати для виконання робіт, що гарантує якість, оперативність та належний рівень конфіденційності у такій делікатній справі, як виготовлення дублікату ключа.

«ЛоксМайстер Київ-Центр» швидко та якісно виготовляє:
– ключі до сувальдних (сейфових) замків
– ключі до банківських сейфів
– ключі англійського типу
– ключі до автомобілів
– електронні ключі
– ключі до домофонів
– дублікати карток до готельних замків,
– ключі від поштових скриньок та банківських депозитаріїв та багато іншого!

Наш магазин є офіційним дилером брендів Мul-T-Lock і Abloy та офіційно виготовляє дублікати ключі цих всесвітньо відомих брендів з використанням виключно оригінального обладнання та заготовок, а також надає усі необхідні гарантії.

Окрім нового ключа, Ви також зможете отримати безкоштовну консультацію з питань безпеки від провідних фахівців «ЛоксМайстер Київ-Центр», та, за потреби, обрати та замовити необхідну продукцію безпеки з нашого широкого асортименту.

Тож подбайте про всі атрибути Нового року заздалегідь. Адже свята мають бути не лише яскравими та веселими, а й безпечними. А ми у цьому вам завжди готові допомогти!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *